Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Normális, hogy zavar, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy zavar, hogy ilyeneket kérdez és mond a barátom?

Figyelt kérdés

5 hónapja ismerjük egymást, három hónapja járunk. Szeretem Őt, Ő is engem. Nekem Ő az első barátom, annak ellenére, hogy már 19 is elmúltam. Tudja rólam, hogy szűz vagyok, ezt kár lenne tagadnom is, ugyanis egyből levágta abból, amilyen gátlásos vagyok. Azt mondta, hogy Őt nem zavarja, vár, ameddig kell. Ezt be is tartja, három hónapja együtt vagyunk, de még csak nyilvános helyen találkoztunk, ahol ugye nem sok minden történhet. Ő viszont néha előhozza a szex témát az utóbbi egy hétben, hogy beszélgessünk róla. És olyanokat kérdezget, amiket meghallva, megijedek. Például, hogy szoktam-e maszturbálni, vannak-e vágyaim, vagy szoktam-e fantáziálgatni. Mikor rákérdeztem, hogy ez miért érdekli, akkor azt válaszolta, hogy csak kíváncsi, hogy egyáltalán gondolok-e a szexre. Múltkor meg azzal jött elő, hogy mitől félek a szeretkezéssel kapcsolatban (mert korábban mondtam, hogy nagyon félek mindenféle testiségtől). És amikor mondtam, hogy nem tudom, mindentől, akkor azt mondta, hogy beszélgessük akkor legalább arról, hogy milyen lenne. És rengeteg minden szóbakerült, például az orális kielégítés, és kérdezte, hogy lenyelném-e. Hát mondtam neki, hogy honnan a jó francból tudjam, soha nem gondolkodtam ezen. Erre odabújt, hogy "Nyugodj meg Édesem, csak kérdeztem, de elsőre úgysem szopatnálak annyit, hogy döntened kelljen." Én azt hittem, hogy sírva fakadok. Vagy más pároknál is így működik ez? Vagy csak mi vagyunk furcsák? Vagy most mi van? Csak arra kellenék neki? Én már szerettem volna, ha eljön hozzánk, és elkezdjük felfedezni egymást, de totál beijesztett. Nem tudom, mi legyen. Azt mondja, hogy vár rám, de ne dugjam homokba a fejem, legalább kimondani legyen bátorságom, hogy szeretném csinálni. De én még azt sem merem.

Előre is köszönök bármilyen választ vagy tanácsot!

2009. máj. 9. 11:16
1 2 3
 21/26 anonim válasza:

Érdeklődnék:

Hogy megy a dolog? Azóta sem beszélgettetek erről??

Én mindenesetre sok sikert kívánok!!:)

2009. máj. 9. 19:15
 22/26 anonim ***** válasza:

Az eddigiekhez csak annyit tennék hozzá, hogy valóban, az ilyenről kell beszélgetni. A testi dolgokat alapvetően a fiúnak kell kezdeményeznie, és figyelni a lány reakcióit, hogy mit szeret és mit nem, mit akar és mit nem. Ha ő is csak beszél róla, akkor persze, hogy megijedsz. De megvannak a testi közeledésnek is azok az apró lépései, amelyeket a fiú megtehet, akár még nyilvános helyen is. Azok által pedig te is közelebbről látnád meg, miről is van szó, és könnyebben kapnál kedvet hozzá.

Mert ami a legfontosabb: kötelességből vagy presztízsből ne add oda magad, ha belülről nem akarod. Neki kéne bevezetnie, de láthatóan ő nem nagyon tud ezzel a helyzettel mit kezdeni. Reméljük, hogy idővel ő is kitapasztalja, hogy közeledjen hozzád.

2009. máj. 9. 19:28
 23/26 anonim ***** válasza:
itt te vitázol saját magadban a barátod átlagos pasi, aki eleresztett egy tapasztalatra alapozott furcsa poént, te meg mint a japán kislány mindjárt halálra rémülsz, hát én is furcsállom hogy egy percet se köt le az életedből a szex, legalább gondolati szinten, ennyire senki sem prűd
2009. máj. 10. 00:33
 24/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Jövő héten találkozunk újra, mert most elutazott. És azért is tettem fel itt ezt a kérdést, hogy mire visszajön legyen BENNEM valami változás. Tettekkel is próbált már vezetni (persze csak ami közterületen belefér), amit élveztem is (talán túlságosan is élveztem, mert nem hiszem, hogy egy szenvedélyes csóktól meg ölelkezéstől be kellene nedvesedni), de mégis olyan furcsán éreztem magam utána, mert akkor meg bűntudatom volt, hogy Ő kényeztetett engem, én meg nem tudtam Ő-t. Azt nem mondanám, hogy egy percet sem köt le az életemből a szex, mert önkielégíteni szoktam (csak nem szeretek róla beszélni), meg több erotikus álmom van, mint az oldal használóinak összesen szerintem. Szóval vannak vágyaim, csak nem tudok beszélni róluk meg kimutatni, és ezen akarok változtatni. De sikerülnie kell, mert imádom a barátomat, és nem akarom elveszíteni, nem akarom, hogy szenvedjen mellettem, meg én sem akarok szenvedni, mert egyszerűen magamat is büntetem ezzel az egésszel. Tudom, hogy a szex JÓ (sőt, nagyszerű) dolog, és ezért is fáj már, hogy ettől megfosztom magunkat. Csak mégis olyan nem is tudom milyen.

2009. máj. 10. 11:45
 25/26 anonim ***** válasza:

Pedig mennyi ilyen kérdés van itt Kedves Kérdező, mikor lányok érdeklődnek, hogy normális e ha egy csóktól teljesen benedvesednek! Hát ez gondolom vágy- meg egyénfüggő is.

Erotikus álmaid is pnt azért lehetnek olyan sűrűn, mert a valóságban nem mered megtenni.

Úgyhogy ezeknek is megvan a normális magyarázata.

Szokd csak a gondolatot, aztán ha hazajön a Párod, beszélgessetek a témáról fesztelenül, aztán irány a tettek mezeje! Olyan tempóban, ahogy Neked is jó! Semmiképp ne erőszakold magadra a dolgot.

Sok boldogságot Nektek!

2009. máj. 10. 12:04
 26/26 anonim ***** válasza:
Ha másképp nem megy, beszélgessetek erről levélben, akkor nem kell nyíltan a szemébe nézni közben, ha ez zavar. Néhány levélváltás után, már szóban is könnyebb lesz kimondani ezeket a dolgokat, és utána a tettek mezejére lehet lépni, csak óvatosan. Kérd meg, hogy nagyon figyeljen rád, és mondd meg neki, hogy lehet, hogy menet közben azt fogod mondani, elég. Ez neked is biztonságérzetet ad, h bármikor kiszállhatsz. Hidd el, türelmes lesz, szerintem, ha eddig várt. Nagyon sok sikert!
2009. máj. 10. 12:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!