Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Normális, hogy zavar, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy zavar, hogy ilyeneket kérdez és mond a barátom?

Figyelt kérdés

5 hónapja ismerjük egymást, három hónapja járunk. Szeretem Őt, Ő is engem. Nekem Ő az első barátom, annak ellenére, hogy már 19 is elmúltam. Tudja rólam, hogy szűz vagyok, ezt kár lenne tagadnom is, ugyanis egyből levágta abból, amilyen gátlásos vagyok. Azt mondta, hogy Őt nem zavarja, vár, ameddig kell. Ezt be is tartja, három hónapja együtt vagyunk, de még csak nyilvános helyen találkoztunk, ahol ugye nem sok minden történhet. Ő viszont néha előhozza a szex témát az utóbbi egy hétben, hogy beszélgessünk róla. És olyanokat kérdezget, amiket meghallva, megijedek. Például, hogy szoktam-e maszturbálni, vannak-e vágyaim, vagy szoktam-e fantáziálgatni. Mikor rákérdeztem, hogy ez miért érdekli, akkor azt válaszolta, hogy csak kíváncsi, hogy egyáltalán gondolok-e a szexre. Múltkor meg azzal jött elő, hogy mitől félek a szeretkezéssel kapcsolatban (mert korábban mondtam, hogy nagyon félek mindenféle testiségtől). És amikor mondtam, hogy nem tudom, mindentől, akkor azt mondta, hogy beszélgessük akkor legalább arról, hogy milyen lenne. És rengeteg minden szóbakerült, például az orális kielégítés, és kérdezte, hogy lenyelném-e. Hát mondtam neki, hogy honnan a jó francból tudjam, soha nem gondolkodtam ezen. Erre odabújt, hogy "Nyugodj meg Édesem, csak kérdeztem, de elsőre úgysem szopatnálak annyit, hogy döntened kelljen." Én azt hittem, hogy sírva fakadok. Vagy más pároknál is így működik ez? Vagy csak mi vagyunk furcsák? Vagy most mi van? Csak arra kellenék neki? Én már szerettem volna, ha eljön hozzánk, és elkezdjük felfedezni egymást, de totál beijesztett. Nem tudom, mi legyen. Azt mondja, hogy vár rám, de ne dugjam homokba a fejem, legalább kimondani legyen bátorságom, hogy szeretném csinálni. De én még azt sem merem.

Előre is köszönök bármilyen választ vagy tanácsot!

2009. máj. 9. 11:16
1 2 3
 1/26 Voguelilias ***** válasza:
100%

Mond meg neki, hogy kerülje a vulgáris szavakat mert téged zavar. Azt meg mellékesen elmondhatod, hogy mindent megadsz a testednek amire szüksége van. Ha szükséged van a maszturbálásra akkor azt is ha nincs akkor nem. A lenyeléssel kapcsolatban meg megmondhatod neki, hogy nem fog attól neki nagyobb orgazmusa lenni ha te lenyeled a "végső terméket"!! Beszélgetni lehet róla, de ha neked az kellemetlen akkor szólj neki, hogy még nem szeretnél róla beszélni. Ha igazán szeret akkor megérti!

18/L

2009. máj. 9. 11:21
 2/26 anonim ***** válasza:
93%

Én lány vagyok, nem vagyok már szűz...ezt a történetet max onnan tudom megközelíteni, hogyha én most ega olyan sráccal jönnék össze, akinek a szex tabu téma, fél tőle esetleg, vagy hasonlók... tuti h furcsállnám.. nem az, h nem érteném meg, de nekem tuti furcsa lenne..

nekem normális a szexuális életem, eddig semmi olyan negatívum nem ért, ami akkora törést okozhatna, h én ettől tartsak..

neked esetleg van vmi negatív élményed? vagy vallásos vagy? vagy mi a bajod ezzel? :S

2009. máj. 9. 11:22
 3/26 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ilyen mértékű gátlásosság már nem egészen egészséges.

Természetesnek gondolom, hogy ha nincs semmi testi kapcsolat köztetek, akkor kérdésekkel próbál ilyen téren megismerni.

De ha ennyire gátlásos vagy, akkor eléggé furcsállom a fiú mondatát, még ha esetleg viccesnek is szánta.

2009. máj. 9. 11:22
 4/26 Thurston ***** válasza:
67%

Ez egy fasz. Persze már korábban is sejtettem, de csak akkort vált teljesen egyértelművé, amikor idézted, hogy mit mondott. Ilyet normális ember akkor sem mondd, ha a barátnője nem szűz.

Azt ajánlom szakíts vele. Nem kéne egy ilyen selejtre ennyi időt pazarolni.

O)))

2009. máj. 9. 11:24
 5/26 anonim ***** válasza:
100%

de szerintem ezt viccesen is mondhatta... mindenki más.. én lány létemre is tudok fesztelenül beszélgetni a szexről, ha megfelelő a szituáció.. és se köcsög nem vagyok, se qrva

második válaszadó voltam.

2009. máj. 9. 11:27
 6/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nem tudom, hogy miért félek ennyire. Ő is mondja, hogy neki furcsa, hogy ennyire elutasítok mindent, ami a szexualitással kapcsolatos. De hát én soha senkivel nem beszéltem erről. Elég vallásosan neveltek, s bár nem mondták sohasem, hogy bűn lenne a szex, én mégis így érzem, és szégyellem magam, ha valami élvezetet okoz. A barátnőim meg mind ilyenek mint én, mind szüzek, és soha nem hoznák még csak szóba sem a szexet. De a barátomnak meg a világ legtermészetesebb dolgai közé tartozik. És azt mondja, hogy Ő nem megsérteni szeretne akkor, amikor erről "faggat" vagy beszél, csak szeretne megismerni, megnyugtatni, hogyha odakerülünk, már ne legyen bennem félelem. De lehet, hogy pont az ellenkezőjét éri el ezzel.

2009. máj. 9. 11:27
 7/26 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén szólva a barátod ezekszerint tuti szeret téged, efelől nyugodj meg. Ha eddig is várt rád, akkor nem csak arra kellesz neki. Az, hogy ilyen nyíltan beszél veled a szexről annyit jelent, hogy teljesen megbízik benned és tudni szeretné, mivel tud neked örömet szerezni. Örülhetsz, hogy ilyen barátod van. Egyébként ha ennyire tartassz a szextől, akkor megnyugtatlak: ha szeretitek egymást és le fogtok feküdni egymással, akkor utána be fogod látni, hogy ez milyen jó is!;-) De a szexbe csak úgy vágj bele, ha teljesen biztos vagy benne, hogy akarod. Nem kell aggódnod, a testiségben semmi rossz nincs, ahogy a maszturbálásban sem. Beszélgess csak a barátoddal, próbálj megnyílni előtte és akkor minden rendben lesz! Remélem segítettem!:-)
2009. máj. 9. 11:29
 8/26 Thurston ***** válasza:
50%

Akkor viccből legközelebb le is küpheti nyugodtan.

Persze az még ennél is megalázóbb egy picit, dehát az embernek értenie kell a tréfát, különben megmondják, hogy mekkora fapina.

2009. máj. 9. 11:30
 9/26 anonim ***** válasza:
100%

Az én barátom 2 évvel fiatalabb nálam. Mielőtt lefeküdtünk volna, ő félt jobban.. pedig mind a ketten szüzek voltunk. Hogy oldjam a gátlásosságát próbáltam róla beszélgetni vele.. a vágyairól, a fantáziájáról.

Eleinte nehezen ment.. de később sokat segített, hogy mindent megbeszéltünk. Attól hogy szóban feloldottam a gátlásosságát, neki is könnyebb volt.

Talán ő is ezért próbálkozik Veled beszélni róla.. segíteni szeretne.

2009. máj. 9. 11:36
 10/26 anonim ***** válasza:
100%

Akkor vsz. megnyugtatásnak, feszültségoldásnak szánta a mondatát, bár akkor is elég erős volt...

Viszont én egyáltalán nem tartom bunkónak, 19 évesen 5 hónapja jár Veled, és eddig csak nyilvános helyen találkoztatok. Ez igazán türelmes emberre vall.

A Szüleid viszont nagyon elszúrtak valamit, bocs hogy ezt mondom. Én is hívő vallásosnak tartom magam, katolikus vagyok. Nagyon sok mindenben osztom is az Egyház szexualitással kapcsolatos tanítását, de elmúltak már azok az idők, mikor a szexre csak úgy rá lehetett húzni, hogy bűnös dolog. Pedig a kereszténység ilyet ma egyáltalán nem állít.

Szerintem tényleg segítene, ha beszélgetnétek a témáról, pl. "Például, hogy szoktam-e maszturbálni, vannak-e vágyaim, vagy szoktam-e fantáziálgatni." Hogy mitől is félsz, ilyenek. Persze normális határokon belül, nem kellene ilyen részletekbe belemenni, mint amit kérdezett.

2009. máj. 9. 11:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!