Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Normális, hogy zavar, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy zavar, hogy ilyeneket kérdez és mond a barátom?

Figyelt kérdés

5 hónapja ismerjük egymást, három hónapja járunk. Szeretem Őt, Ő is engem. Nekem Ő az első barátom, annak ellenére, hogy már 19 is elmúltam. Tudja rólam, hogy szűz vagyok, ezt kár lenne tagadnom is, ugyanis egyből levágta abból, amilyen gátlásos vagyok. Azt mondta, hogy Őt nem zavarja, vár, ameddig kell. Ezt be is tartja, három hónapja együtt vagyunk, de még csak nyilvános helyen találkoztunk, ahol ugye nem sok minden történhet. Ő viszont néha előhozza a szex témát az utóbbi egy hétben, hogy beszélgessünk róla. És olyanokat kérdezget, amiket meghallva, megijedek. Például, hogy szoktam-e maszturbálni, vannak-e vágyaim, vagy szoktam-e fantáziálgatni. Mikor rákérdeztem, hogy ez miért érdekli, akkor azt válaszolta, hogy csak kíváncsi, hogy egyáltalán gondolok-e a szexre. Múltkor meg azzal jött elő, hogy mitől félek a szeretkezéssel kapcsolatban (mert korábban mondtam, hogy nagyon félek mindenféle testiségtől). És amikor mondtam, hogy nem tudom, mindentől, akkor azt mondta, hogy beszélgessük akkor legalább arról, hogy milyen lenne. És rengeteg minden szóbakerült, például az orális kielégítés, és kérdezte, hogy lenyelném-e. Hát mondtam neki, hogy honnan a jó francból tudjam, soha nem gondolkodtam ezen. Erre odabújt, hogy "Nyugodj meg Édesem, csak kérdeztem, de elsőre úgysem szopatnálak annyit, hogy döntened kelljen." Én azt hittem, hogy sírva fakadok. Vagy más pároknál is így működik ez? Vagy csak mi vagyunk furcsák? Vagy most mi van? Csak arra kellenék neki? Én már szerettem volna, ha eljön hozzánk, és elkezdjük felfedezni egymást, de totál beijesztett. Nem tudom, mi legyen. Azt mondja, hogy vár rám, de ne dugjam homokba a fejem, legalább kimondani legyen bátorságom, hogy szeretném csinálni. De én még azt sem merem.

Előre is köszönök bármilyen választ vagy tanácsot!

2009. máj. 9. 11:16
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Az azért megnyugtató, hogy normális, ha beszélünk a szexualitásról határok között, mert én már eleve ezt sem tartottam normálisnak. Remélem tényleg meglesz a gyümölcse ezeknek a megszenvedett beszélgetéseknek, mert nekem kínszenvedés lesz kimondanom a szemébe, hogy szoktam önkielégíteni, vagy bármi ilyesmi, ha újra szóbakerül a téma, pedig biztos, hogy újra fel fogja hozni. (A szopatós mondat meg a legdurvább mondata volt, és arra Ő is azt mondta, hogy bánja, csak meg akarta mutatni, hogy lehet erről lazán is beszélni, hátha ezzel áttöri a gátat. De hát nem jött be a hozzáfűzött remény. Azóta moderálja magát.)

2009. máj. 9. 12:06
 12/26 anonim ***** válasza:
82%

Tényleg nem normális az ilyen mértékű gátlásosság. felnőtt nő vagy, párkapcsolatod van, a szex ennek a természetes velejárója. objektíve sztem a barátod kérdései egyáltalán nem voltak tolakodóak és az is teljesen normális dolog, hogy a párok beszélgetnek a szexről. mert a szex a kommunikációval kezdődik! sztem neked kéne változtatnod a hozzáállásodon.

(23, nő)

2009. máj. 9. 12:36
 13/26 anonim válasza:
100%
Szerintem a barátod nem sértésként vagy bántásként vetette fel ezeket a kérdéseket. Amúgy nem értem hogy neked mért kell ennyire beijedned minden szexualitással kapcsolatos kérdéstől. Természetes dolog hogy érdeklődik a barátod ezekről, hiszen ha majd valaha egyszer talán oda juttok talán nem ártana tudnia hogy mit is kell csinálnia hogy az neked jól essen. Nem hiszem hogy belehalnál ha annyit kéne mondanod hogy :hát szoktál/nem szoktál maszturbálni; vagy hogy: szűz vagy szóval ne kérdezzen olyat hogy lenyeled-e majd, majd meglátod. Ha ennyire elutasító vagy az nem vezet sok jóhoz. És szerintem veled már történhetett valami kisebb korodban ami befolyásolja a véleményed ezekről a dolgokról, mert ilyen mértékű gátlásosság nem alakul ki egészséges lelkiállapotú emberben.Ez az én véleményem, nem bántásnak szánom...
2009. máj. 9. 13:03
 14/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nem történt velem semmi gyerekkoromban, a barátom is kérdezte, hogy esetleg bántalmaztak-e, mert neki elmondhatom, de nem. Egy balesetem volt még ovis koromban, ami miatt már a szűzhártyám nincs meg, és akkor voltam kórházban, de az, hogy akkor és ott nagyon szégyelltem magam, hogy mindenki (nővér, orvos) lent nézeget, nem hiszem, hogy ekkora gátlás kialakult volna bennem. Szóval nem tudom, szerintem valahol magamban kell megtalálnom a hibát, hogy meg tudjak nyílni előtte ilyen téren is. Csak nekem új, minden új. Ilyenkor mindig azon csodálkozom, hogy 14 éves kislányoknak hogyan megy olyan könnyen.

2009. máj. 9. 13:10
 15/26 anonim ***** válasza:

Engem érdekelne, hogy alakul a kapcsolatotok! Időnként visszatérhetnél beszámolni! :)

Sok sikert.

2009. máj. 9. 13:43
 16/26 anonim ***** válasza:
47%

Szerintem, nagyon benned van a hiába. Valószínűleg, a barátod 19 van annál több. Irmásodból kiderül, hogy te még csak hozzá sem értél igazán. Tisztában vagy vele, hogy egy egészséges 19-22 év körüli férfinek milyen igényei lehetnek? Képzeld csak el, milyen szar lehet neki, hogy ott vagy vele 3 hónapja, de még meg se, pöckölted neki a fütyit?

Tudod nem hinném, hogyha igazán szeretnéd a barátod, egy ilyen művelet gondok kéne, hogy okozzon neked... (nem akarlak megsérteni, de én csodálom, hogy kibírta melletted így 3 hónapig, és még kitudja meddig kell még kitartania). Az a szopatós kijelentése egy kicsit durva, de szerintem érthető, hogy kanos :D. Azt hiszem lassan lépned kéne valamerre, mert jobb ha tudod, dugás nélkül a szerelem sem ér, semmit.

2009. máj. 9. 14:05
 17/26 anonim ***** válasza:
Irmásodból= írásodból
2009. máj. 9. 14:05
 18/26 anonim ***** válasza:
Ez szerintem teljesen természetes ebben a korban. A két fél először szavakban, majd tettekben közelítik meg egymást. Csak a baj az lehet, hogy a barátod nem jól, talán túl erőszakosan közelíti meg a dolgokat. Próbálj meg beszélgetni vele. Mondd el neki, hogy neked kicsit több idő kell. Amúgy beszélni a szexről nem bűn. Te is kezdeményezhetnél beszélgetést. Érdeklődj. Nem szabad elzárkózni. Egy biztos: Mindennek az alapja, hogy a pároddal megbeszéld szépen a dolgokat! És akkor nem lesz semmi probléma.
2009. máj. 9. 14:14
 19/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

A barátom már 23 éves, és tudom, hogy rossz neki. Nehogy azt higyjétek, hogy én élvezem ezt az egészet. Én lennék a legboldogabb, ha meg tudnám adni neki azt, amire vágyik, de egyszerűen nem tudom, hogyan kezelni a dolgokat. Nagyon nem szeretném a saját hülyeségemből elveszíteni, ezért kértem tanácsot itt. Mert máshol nem tudok. A szüleimmel szexről nem lehet beszélni, de a barátnőimmel sem. És így elég nehéz kikövetkeztetni, hogy mi a normális. De azt hiszem, hogy a kapcsolatunkban a barátom a normális, én is csodálomm, hogy kitartott mellettem eddig. De a válaszok adtak annyi útmutatást, hogy talán most már bátrabban álljak a dolgokhoz.

2009. máj. 9. 14:45
 20/26 anonim ***** válasza:

Szerintem valahogy vegyél erőt magadon, s kezd szépen lassan megnyílni a barátod előtt, legalább szavakban. Nagyon türelmes emberre vall ez a hozzáállás, vigyázz rá! Szerintem csak segíteni akar neked a megnyílásban, igaz picit hiba volt a vulgáris megfogalmazás, de hát ki nem követ le hibákat?!?

Én is elég gátlásos voltam, de szerencsém volt/van, s a kedvesem a tiéhez hasonlóan rettentő türelmes :) 5hónapja ismerem,4hónapja alkotunk egy boldog párt :) azonnal tudta, h szűz vagyok, nem titkoltam el, mert nem látom értelmét, hisz úgyis rájön :) 2hónap után kezdtünk el megismerkedni egymás testével (petting) és most 4.hónapjában kapcsolatunknak jutottam(unk) el odáig, hogy ha úgy alakul, nem fogjuk vissza magunkat és megtörténik a dolog :) Soha nem erőltetett semmit sem, s ezt nagyon becsülöm benne :) és ezzel is bizonyítja, hogy mennyire szeret :)

Szóval próbálj megnyílni a barátod előtt! Nehogy elveszítsd, az ilyen embereket meg kell becsülni, hisz elég ritkaság a ami világban sajnos :S !

18/L

2009. máj. 9. 16:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!