Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok ti ezt elvárjátok vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti ezt elvárjátok vagy nem?

Figyelt kérdés

Szóval ti (többség) elvárjátok hogy a barátotok (párotok)

orálisan kényeztessen vagy elég az ujjazás?

2009. máj. 6. 17:04
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Én nem várok el semmit, nekem nem szükséges az orális szex, de én szoktam neki csinálni, szeretem is csinálni.
2009. máj. 6. 17:07
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

én sem várok el semmit

amilyen kedvünk van uyg csináljuk.ennyi

2009. máj. 6. 17:08
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

nem várom el de mindennél jobban élvezem

nem értem ha valakik szeretik egymást miért undorodnak ettől?mi szívesen csináljuk szeretjük egymás ízét

2009. máj. 6. 17:08
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

olyan nincs h elvárás a szexben. azt csinálom ami jól esik, és Ő is azt csinálja, amit ő szeret. ebben nekünk történetesen pont benne van az orális szex, mindkét fél részéről.

nem várom el tőle, de mivel tudom h élvezi (mondta... pedig azt hittem először h a fiúk ezt csak szívességből teszik... bár gondolhattam volna, mert én is nagyon élvezem, ha orálisan kielégíthetem :), szívesen veszem. ugyanis az egyik legklasszabb dolog a világon :D

2009. máj. 6. 17:14
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Mi az h elvárod-e... öhmmm xd

Ez de vicces.

Nekem eleve a párom imádja ezt az egészet, és persze én is!

:)

De szó sincsen olyanról, hogy elvárnám, Ő is nagyon szereti csinálni és én is élvezem akkor miért ne.

(ujjazás mellé meg mindig jár nálunk!)

És ha szeretik egymást akkor meg miértisne.! :)

Meg én is imádom aztán neki csinállni! :)

2009. máj. 6. 17:18
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Az elvárás az durva kifejezés,de ha lesarkítva vesszük,akkor igen!

Én is meg teszem neki,Ő is megteszi nekem.Ez ennyire egyszerű...szeretünk egymás kedvében járni,nem kell kényszeríteni egyikőnket sem.

2009. máj. 6. 17:24
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
én csak akkor "várom el" az orális kényeztetést, ha teljesen frissen van szőrtelenítve és megmosva a puncim...amúgy nem várom el, bővel elég az ügyes kis keze is...már ha csak egy pici borosta is van rajta,vagy több mint egy órája fürödtem én mondom neki előre, hogy nem muszály
2009. máj. 6. 17:27
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem várom el:)de szereti csinálni és én is neki...

de ha valaki undorral vág neki a dolgoknak akkor inkább ne csinálja mert attól csöppet elmenne a kedvem:S

2009. máj. 6. 17:45
 9/15 A kérdező kommentje:
nah akkor szóval az a kérdés hogy az orált a párod részéről elvárod vagy lehet "helyettesíteni" ujjazással?
2009. máj. 6. 20:17
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem várom el, de jobban szeretem, mint az ujjazást. Utóbbit csak akkor szeretem, ha már kellően nedves vagyok. Vagyis pont egy orális orgazmus után. :)
2009. máj. 6. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!