Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátom azt szeretné, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom azt szeretné, hogy teljesen csupaszítsam le magam intim területen, mert így (ajkakon rövidre nyírt, fenn csík) nem hajlandó orálisan kielégíteni. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Én viszont utálom lenn lecsupaszítani, mert akadályoz a pisilésnél, ugyanis a vizelet mindenfelé szétfolyik a hátsómon. Másnál is van így?
2009. máj. 3. 08:41
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
100%
szerintem neha borotvald le teljesen az o kedveert. vagy probald ki a gyantat. de ha nem akarod, nem kell allandoan csinald. neha jo meglepi lesz, ennyi.
2009. máj. 3. 12:04
 22/50 anonim ***** válasza:
100%
nálam is ugyanez a helyzet! de a párom megértett és nem erőlteti, hogy teljesen szörtelenítsem.. :)
2009. máj. 3. 12:25
 23/50 A kérdező kommentje:

1. Nekem is vagy fél órát elvesz, hogy lecsupaszítsam magam, nem tudom, honnan ez a 2-3 perc... Simán kell fél óra. Epilátorral még több.

2. Nem áll szándékomban szétvagdosni magam intim területen a borotvával. Félek tőle, ennyi. Krémet szoktam néha használni, de az meg megint káros az egészségre ott. Epilátorral piszkosul fáj, a gyantát is ezért nem próbálom ki. Így maradtam az ollóval rövidre nyírásnál és fenn a csíkra epilálásnál.

3. Gondolom azért folyik szét a vizelet, mert a kisajkaim nagyok és kilógnak, feltételezem emiatt is megy mindenfelé. Ezért is félek borotvát használni. Az meg tudományosan bizonyított tény, hogy a szőrnek van védelmi és vizelet irányító szerepe is.

4. Állandó gennyes szőrbenövéssel, viszketéssel, pirosodással, pöttyösséggel küzdök. Hiába a borotvahab, az áztatás, a bőrradír, a krémek, a babolaj, akármi. Amúgy epilátort használok mindenütt, hónaljnál meg borotvát. Epilátorral is simán megvan fél óra, mire végzek és majd belehalok a fájdalomba. Arról nem is beszélve, hogy hiába az epilátor, hetente min. 1x neki kell esnem, ha sima akarok lenni. Nem vagyok időmilliomos, hogy naponta borotválkozzam... Szóval egészségügyi okok, kényelmi szempontok miatt, és időhiány miatt sem szeretném teljesen lecsupaszítani magam.

2009. máj. 3. 12:45
 24/50 anonim ***** válasza:
51%
a 2-3 percet arra értettem hogy csak a nunitok körül leszeditek...ne mondjátok hogy az fél óra, ok ha belevesszük a lábatokat meg a honaljatokat akkor 30 perc az tuti, ezt nem is vitatom, de nehogymár intim teerület 3 percnél több, mert akkor ott nagy gond van :D ! Amugy ha randszeresen midnen este furdéskor huzol rajta egyet akkormég egy percbe sem telik...szerintem nem lehet belehalni. de aki akarja szedi aki nem az meg nem, én tudom hogy ha barátnőm megkérne hasonlóra, megtenném és nem siránkoznék kettő (2!!!) percen, meg midnenféle idétlen fertőzéses kifogáson...ennyivel ne szopogass cukrot mert felsérti a szájpadlásodat és elfertőződik és meghaslz, és tangát se hordjon senki emrt az meg főleg fertőzéshez vezet (mondjuk ez igaz, de ugyanmár...). Mindegy nekem ez a véleményem. Nemtudom mit szólnátok ha a fiutok soha nem borotválkozna.
2009. máj. 3. 13:17
 25/50 anonim ***** válasza:
51%

"Az meg tudományosan bizonyított tény, hogy a szőrnek van védelmi és vizelet irányító szerepe is. "

Ahha...és ezt hol olvastad? akkor a lábadon azért van szőr hogy irányítsa a vizeletet? ekkora butaságot régen olvastam itt :D !

2009. máj. 3. 13:18
 26/50 A kérdező kommentje:
2009. máj. 3. 13:27
 27/50 A kérdező kommentje:
Ki a fene beszélt a lábról??? Intim szőrtelenítésről van szó, te idióta!
2009. máj. 3. 13:28
 28/50 A kérdező kommentje:
"Az esztétikai szempontokon túl persze felmerülnek járulékos problémák is, mint péládul annak belátása, hogy a szőr nem véletlenül van ott. Nem is gondolná az ember, de segít például abban is, hogy a vizeletsugár a megfelelő helyen landoljon, mivel a kis szőrszálacskák nem engedik szabadon csurogni azt. A teljes lecsupaszítás után eltart egy ideig, míg kitapasztalja az ember, hogy csavarja csípőjét ahhoz, hogy távoltartsa combjaitól a vízsugarat. Nyilvános illemhely esetében a helyzet még nehezebb, mivel a lányok döntő többsége nem ül a deszkára. ebben az esetben a homorításhoz hasonló mozdulat segíthet, ha fenekünket hátra és fölfele feszítjük. Bizonyos hőszigetelő funkciót is ellát a szeméremszőrzet, persze ez mára könnyen feledhető, azt azonban még mindig szem előtt kell tartanunk, hogy egy fontos védelmi állástól megszabadítottuk magunkat, így a fertőző kórokozók könnyebben utat találnak a hüvely felé, hisz nem kell átverekedniük magukat a szőrszálak labirintusán."
2009. máj. 3. 13:29
 29/50 anonim ***** válasza:
51%

Akkor kiemelem neked a lényeget:

"ha nem vagyunk elég körültekintőek"

Ergó, ha óvatosan csinálod, nem lehet nagy bajod. És itt nem írnak semmi vizeleteset. Főleg hogy az intim szőrzeted jobb esetben nem a vaginádBAN van hanem körülötte, tehát továbbra sem értem, honnan vetted azt hogy "vizeletvezető" feladata is lenne az intimszőrzetnek :D !

A szőrzetnek, a test bármely részén (a hajad is), csak és kizárólag fizikai behatások elleni védő szerepe van (az erős napsugárzás és a hőmérséklet is fizikai behatásnak minősül).

2009. máj. 3. 13:32
 30/50 anonim ***** válasza:
74%
Bocs már elküldtem amikor észrevettem hogy írtál, szerintem ez butaság, bár lehet igaz, barátnőm borotválja, és nem kell semmit csavarnia magán, hogy a wcbe találjon, söt eddig ilyenről soha nem hallottam pedig minden csajom borotválta eddig és soha nem volt ezzel gondjuk az elmondásuk szerint...lényeg a lényegben tegyeél úgy ahogy neked jó és a barátod is örül neki.
2009. máj. 3. 13:35
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!