Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátom azt szeretné, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom azt szeretné, hogy teljesen csupaszítsam le magam intim területen, mert így (ajkakon rövidre nyírt, fenn csík) nem hajlandó orálisan kielégíteni. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Én viszont utálom lenn lecsupaszítani, mert akadályoz a pisilésnél, ugyanis a vizelet mindenfelé szétfolyik a hátsómon. Másnál is van így?
2009. máj. 3. 08:41
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
78%
Nagyon igazad van! Ne engedj csak azért mert most ez a divat! Azért meg pláne nem mert a pasid ilyennel zsarol!
2009. máj. 3. 11:03
 12/50 anonim ***** válasza:
100%

MMint a Kérdezőnek van igaza.

Szerintem :)

2009. máj. 3. 11:04
 13/50 anonim ***** válasza:
100%

elöző vagyok.

hát ha igy álla dolog,hoyg ö is zsöróős ott lenn,akkor ne követelőzzön töled.

2009. máj. 3. 11:04
 14/50 anonim ***** válasza:
100%

Neharagudjatok, hogy kérdezek, de hogy a fenébe folyhat szét a vizelet a hátsóján??? Nekem minden barátnőm "csupasz" volt, és nem volt iylen gondjuk...ezt komolyan mondom nem értem.

22/f

2009. máj. 3. 11:19
 15/50 anonim ***** válasza:
100%

egyetertek veled!!!!! en sem vagyok dzsungel parti, de egyszeruen nem tudom felfogni h egyesek mit elveznek abban h naponta kinlodnak es vagdossak magukat? nemcsak hogy nehez, korulmenyes es idoigenyes lecsupaszitani, de mindig felek h megvagom magam vagy osszeszedek vmi fertozest. raadasul utana minden fehernemu sert napokig, megtelek piros pottyokkel, viszketek, stb. irtozatosan kenyelmetlen. de a parom a csupaszt imadja...... ugyh mikor mar nagyon leno, leszedem az egeszet (kiveve 1 kis csik) h oruljon o is mert vegulis oromet akarok szerezni neki. utana szenvedek par napig, aztan nyugi van amig nagyon le nem no. mondjuk igy kicsit nehezebb ujbol csupaszba atmenni de nekem egyedul igy mukodik a dolog. neha en, neha o kell elturje.

amugy nem ertem.....ahoz h teljesen csupaszon fogjon ki, orakkal a szortelenites utan kell egyutt lenni. ez viszont a legtobbszor nem ugy van ugyh mar csak a szurost fogja ki (csupasznak nez ki de mar szur) nem tudom ebben mi a jo, szerintem az a legrosszabb mikor szur. sokan panaszkodnak is h felserti oket, stb. akkor mar nem jobb ha csak rovid a szor, de legalabb nem szur???

szerintem neha legyel teljesen csupasz. biztos meglepodik meg oruolni fog. maskor meg csak ugy ahogy szoktad. szerintem igy rendben van. ami a pisilest illeti.... nekem nem folyik szet.... de esetleg probalj meg eroteljesebben pisilni, vagyis nagyobb nyomassal kezdj neki. ha sugarban jon es gyorsabban lehet nem folyik szet.

2009. máj. 3. 11:22
 16/50 anonim ***** válasza:
55%
Most komolyan...nagyon sok időt elvesz az a napi 2 perc amíg egy nő megcsinálja. Mi ebben oylan sok idő? Én férfi létemre naponta fél órát borotválom az arcomat reggelente, hogy ne csöveskinézetem legyen s hogy ne szurjam szét barátnőmet csókolozás kozben. Akinek meg kipattogzik vegyen teljesen éles borotvát akkor nem kell 20szor áthúzni mire jó lesz, vagy használjon habot, vagy valamilyen más eszközt. Kb 10 borotválás után megerősödik a bőr ott, és nem lesz piros pöttyös. Mellesleg minden nap nem is kell leszedni, annyira gyorsan azért nem nő ki és ha egy kicsit szúr azis jobb, mintha szőrszálakat kell bkibogarásznom a számból...
2009. máj. 3. 11:32
 17/50 anonim ***** válasza:
65%
Jah és még annyit, hogy járjunk már be biosz órára, a szőr a fizikai behatások ellen nyújt valami védelmet, nem a fertőzések ellen. Ha valami fertőzést elkapsz oly mindegy hogy szőrös e vagy sem. Fürdés közben puha a bőr, könnyebben ejön és meg sem vágod magadat, ráadásul higiénikus vízben vagy nemértem mit kaphatnál el.
2009. máj. 3. 11:36
 18/50 anonim ***** válasza:
65%

Én sem értem am,hogy folyhat szét a pisi,csak mert csupasz.Mondjuk a másikat nem is ismerem,mert mióta kinőtt én szedem,egyszer sem volt sem csík sem semmi pici vagy rövidre vágott.Érdekes én nem szoktam lepisilni a popsim:D

Ezt meg neked kell am tudni,mmint,hogy le akarod e szedni vagy sem.Tényleg nem túl buja látvány ha vkinak dzsumbuvan a lába közt,pasi szemmel főleg nem,ráadásul orálnál:SBele sem merek gondolni.Jó,neked le van vágva,de próbáld ki,hogy elmész kozmetikushoz és legyantáztatod,ha meg azt nem bírod mint én,akkor borotváld.Igazán nem sok az a 2-3 perc.És a pisi után megmosni dologra is lehet lehetőséged.Úgy hívják,nedves toalett papír.Én sem megyek a munkahelyen a csap alá ha menni kell,lol,vicces is lenne,hogy mosnám megXD,ezért találtá fel a nedves wc papírt:D

2009. máj. 3. 11:49
 19/50 anonim ***** válasza:
83%

nem tudom mas hogy van vele, de nekem nagyon nem napi 2 perc leborotvalni. mindennel egyutt kb fel ora. arra meg minden nap se turelmem se idom nincs.

akinek erzekeny a bore, annak igenis a 100. alkalom utan is kipattogzik. mar sok kremet kiprobaltamm, egyik sem jelentett igazi megoldast. es eles borotvat hasznalok amit csak 1szer huzom at. hab nelkul neki sem fogok es persze h furdes kozben csinalom, ugyh a bor is puhabb. megis irto korulmenyes es kellemetlen.

2009. máj. 3. 11:59
 20/50 anonim ***** válasza:
46%
ami a fertozest illeti..... a szor fizikai behatasok ellen ved. de ha felsert a legkenyelmesebb fehernemu is, akkor azon a helyen sokkal jobban ki vagy teve a fertozeseknek. foleg ha utana strandolsz vagy uszodaba mesz es hajlamos a gombasodasra es minden egyeb foldi jora.
2009. máj. 3. 12:02
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!