Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátom azt szeretné, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom azt szeretné, hogy teljesen csupaszítsam le magam intim területen, mert így (ajkakon rövidre nyírt, fenn csík) nem hajlandó orálisan kielégíteni. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Én viszont utálom lenn lecsupaszítani, mert akadályoz a pisilésnél, ugyanis a vizelet mindenfelé szétfolyik a hátsómon. Másnál is van így?
2009. máj. 3. 08:41
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:
92%
először igen de ha megszokod kitapasztalod a taktikáját hogy hogyan is kell ;)
2009. máj. 3. 08:52
 2/50 anonim ***** válasza:
71%
Nos általában a csajok mellett állok ki és őket védem (hisz én is csaj vagyok) de most igazat kell adjak a barátodnak... borzasztó rossz a tudat is hogy bármilyen szőr a számba kerülhet, és gondolom nem vagyok egyedül. Személyszerint felül egy csíkot hagyok, alul pedig mindenhol leborotválom magam, a fenéknyílás körül is!! máshogy le se tudnék feküdni a párommal mert nem érezném jól magam.
2009. máj. 3. 08:55
 3/50 anonim ***** válasza:
63%

Ez butaság, ha igazán szeret, és kíván téged, nem mondana ilyen, legfeljebb megkérdezné hogy nem e lehetne, de nem ám úgy hogy nem elégítelek ki orálisan ha nem borotválod le ott lent...

Szóval ha téged zavar, akkor meg kell hogy értse!!!

Vagy csak neki legyen jó?? Neked meg legyen kényelmetlen??

Ez nem okés..

2009. máj. 3. 08:59
 4/50 anonim ***** válasza:
87%
nincs abban semmi kivetnivaló ha ezt kéri tőled.ezek szerint már volt csupasz a puncid ha tudod hogy lepisilod a feneked.na most ezt nem tudom hogy csinálod ugyanis a szőr nem egy gát hogy elvezesse a vizeletet:)az én párom is sokáig mondogadta hogy borotváljam le 1x csupira mert az olyan jó nyalni.megtettem egyszer megleptem,az érzés amit éreztem úgy 1000x jobb volt4azóta mindig csupasz a vénusz domb felett van egy kis szőrcsomó az igaz de ott a lényegnél semmi ,sokkal kényelmesebb higénikusabb szerintem.azért azt megkérdezném még tőled,hogy a barátodnak is csupasz vagy csak ő ilyen követelőző.ha úgy érzed neked ez durva és személyes okok miatt nem teszed meg akkor csak miatta ne tedd meg! aki szeret elfogad így is!
2009. máj. 3. 09:34
 5/50 anonim ***** válasza:
79%
Egyébként nekem is van egy véleményem a barátodról, de a kérdésedre válaszolva: Én több mint egy évig voltam teljesen csupasz, imádtam, sokkal jobb érzés volt, mint a "jungle". És nagyon érzékeny is voltam így, mármint eleinte állandóan be voltam indulva, mert mindent éreztem így. Viszont higiéniai szempontból nagyon nem jó. Én azóta visszanövesztettem mindent, csak a bikinivonalat borotválom, mert csupaszon nem volt ott a kis szőr, ami a védelmi funkcióját betöltse, így gyakrabban kaptam el különbféle hüvelyi fertőzéseket, gombás gyuszikat. Meg van annak a szőrnek a maga funkciója, amit be kell töltenie. Viszont ezt is érdemes kipróbálna, csatlakozom az előttem szólókhoz, középen hagyd meg és jobb lesz úgy.
2009. máj. 3. 09:35
 6/50 anonim ***** válasza:
53%

Nem hajlandó?

Én nem járnék ilyen fiúval, valami nem stimmel nála.

A puncit pedig ne csak más miatt igazítsd.

Próbáld azért ki, de ne csak ő miatta.

2009. máj. 3. 10:26
 7/50 anonim ***** válasza:
48%

Ha nem szereted, ne csupaszítsd magad!

Főleg ne azért mert a pasid ilyen. Inkább dobd!

Nekem személy szerint a természetes jön be. És soha semmi bajom nem volt, mikor ilyen lányt elégítettem ki orálisan!

Hülye divat! Remélem hamar vége lesz.

2009. máj. 3. 10:44
 8/50 anonim ***** válasza:
39%
Szia! Teljesen megértem a párodat, nem gusztusos túlzottan ha telemegy szőrrel a szája. Én is leszedem és nem gáz a pisilésnél, tényleg meg lehet szokni. Ha meg nem akarod leszedni akkor mondj le az orálról. Pasik szemszögéből tényleg undorító orál közben, én nem is hagynám h párom úgy csinálja nekem h ott tiszta szőr vagyok.
2009. máj. 3. 10:52
 9/50 A kérdező kommentje:
Nekem kényelmetlen, hogy szúr, amikor visszanő (márpedig ha tök sima akarnék lenni, reggel-este borotválni kellene, mert estére már szúr), kellemetlen, hogy minden pisi után mosakodni kell(ene), amire nincs lehetőségem. Miért nem lehet elfogadni, ha rövidítve van a szőr? Miért kell a pasik kedve miatt fertőzésnek kitenni magam, mert nincs ott a szőr, ami védelmi funkciót láthatna el? Miért kell kellemetlenségeket elviselnem a kedvükért? Nekem miért kell nyelnem a szőrt, de ők bezzeg elvárják, hogy csupasz legyek mindenhol... Nem értem ezt a világot, komolyan... Ők elvárják, hogy tükörsima legyen az egész testem, de részükről meg hatalmas áldozat még az is, hogy akár az arcukat leborotválják és még azért is könyörögni kell...
2009. máj. 3. 11:01
 10/50 anonim ***** válasza:
56%
én is a csupazsr szavzok,,közel 4 éve van iyg nálam,de sokkal jobban érzem magm,ha kicsit meghagyom,már ápolatlannak,érzem magam,de nálunk mindketten igy szeretjük.
2009. máj. 3. 11:02
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!