Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk hogyan kell titeket...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk hogyan kell titeket rávenni a hármasban szexre?

Figyelt kérdés

Barátommal élek, külföldi.Most itt van 5 napig a haverja,akitől kész vagyok olyan gyönyörű. Már régebben volt róla szó barátommal, hogy kipróbálhatnánk hármasban. Mondtam, hogy én barátnőim közül nincs olyan, aki erre hajlandó, jó e fiúval is?Azt mondta oké, majd meglátjuk. Na eddig haverjai közül ő az, akivel én belemennék. Hogy vezessem ezt fel? Itassam le őket aztán hajrá:)

Ha barátom nem akarja, akkor nyilván ugrik a dolog, mert akármilyen szép is a haver pajti, szeretem a barátomat és megcsalni nem tudnám. Csak velük kipróbálnám. Mit tanácsoltok?

2009. máj. 2. 16:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/87 anonim ***** válasza:
43%
én a helyedben leitatnám:D de énis kiprobálnám 3asba és sztem nincs igazatok jól csinálja ő legalább tud élni nem ugy mint ti ,ti kis szentfazekak...biztos nem vmi jó a nemi életetek..XD
2009. máj. 8. 13:32
 72/87 anonim ***** válasza:
63%
viszont kincsem ott a feltételes mód az irányodban (kipróbálnád), szóval jelenleg neked sincs olyan jó szexuális életed sajna....
2009. máj. 8. 14:02
 73/87 anonim válasza:
75%
Sztem egy hármas szex egy jól működő kapcsolatban sokkal több etikai problémát vet fel, mintsem hogy érdemes legyen kipróbálni. Ha tényleg komolynak érzed a dolgot a barátoddal, akkor inkább hagyd a ezt a témát
2009. máj. 8. 14:08
 74/87 anonim ***** válasza:
70%

Sztem az lép bele egy hármas szexbe, akinek nem jó a nemi élete, mintsem az, akinek jó. Én már lassan 2 éve "gyűröm" a párom:) és ugyan téma szinten felmerült a hármas, de csak oylan formában, hogy: ugye soha nem akarod majd h még egy pasi vagy csaj velünk legyen?- párom mondta (fiú:))

Szóval, sztem az igazi érzelmes kapocsolatba ez már nem fér bele, és azok "vetik be" akiknek nem jó a nemi életük.

A szitkozódás, vitatkozás pedid, bizonyos... "műveltségre" utal...

Lex/17/L

2009. máj. 8. 18:35
 75/87 anonim ***** válasza:
26%
én a helyedben leitatnám:D de énis kiprobálnám 3asba és sztem nincs igazatok jól csinálja ő legalább tud élni nem ugy mint ti ,ti kis szentfazekak...biztos nem vmi jó a nemi életetek..XD Kikérem magamnak, hogy nem jó a nemi9 életem! Szállj magadba, te p.cs! Amugy voltam már 3+1, 1+2 ben is. De senkinek nem kivánom! A szerelmem,, csak az enyém legyen!
2009. máj. 8. 19:50
 76/87 anonim ***** válasza:
11%
Kérdi ki, magasról leszarom :D
2009. máj. 8. 21:06
 77/87 anonim ***** válasza:
76%

Drágáim, magatok ellen beszéltek!

Attól még nem frigid valaki, hogy nem ribizli :)

Pont az írja, hogy nekünk nem jó a nemi életünk, akinek több f*szra van szüksége? Nekem jó a nemi életem, tökéletesen megfelel a párom szerszáma, meg mindene, éppen ezért nem keresek mást, elégedett vagyok vele, az keressen mást, akinek nem jó a szexuális élete, és valami pluszra van szüksége, szerintem így logikus.

Akinek párja van és szereti, az nem szexuális segédeszköznek használja a párját,

én nem tudnám megcsalni, vagy arra kérni, hogy mást is avassunk be, főleg nem egy pasit, féltékeny lenne, ha konkurenciára találna, ő nem oszt meg senkivel, én sem őt, viszont ő a pasiktól undorodik,

én meg nőre főleg nem beszélném rá, elég jó vagyok az ágyban, meg ha kényszeríteném se lenne hajlandó más nővel kefélni, vagy más nőt nyalogatni, de még csak azt sem hagyná hogy más csajok őt kényeztessék, annyira szerelmes belém, hogyha megcsókolom a száját már akkor áll a farka :) ez testi lelki vonzalom nélkül nem lenne így.

amúgy sok nő unja a párját, ezért keres mást, de ha a szerető lenne a párja, akkor meg őt csalná meg, szal olyan mnidegy. (ez a kétszinüség)

lehet hármasban szexelni, de az ne mesélje be nekem, hogy szerelmes a párjába, ha meg a pár kér rá, akkor nem kell ugrani mniden szavára...meg is pofoznám egyből...

engem választott és nem mást, ezért elégedjen meg velem :) amig együtt vagyunk addig csak én vagyok

Bár én hűséges tipus vagyok, csak szerelemből járok valakivel, és ha már felvállaltam a kapcsit, akkor tisztelettel vagyok iránta, és őszinte, hűséges vagyok hozzá.

És viszont, mert amit a nőnek nem szabad azt a pasinak sem, mert ő emberszámba veszi a nőket, engem. Máramelyik megérdemli. Sok nő sír, hogy semmibeveszik, meg csak lyuknak nézik őket. Pedig ezt pont a lányok rontják el, mert ha nem futnának a pasik után, és nem csak a szex érdekelné őket, akkor talán normálisabban bánnának velük.

Akár igazságos akár nem, ami a pasinak nem ciki, az egy nőnél már az. Cikinek tartjátok hogy nem néznek mniket nőket egyenrangúnak? akkor ne várjatok legközelebb nők iránti tiszteletet, meg ne számítsatok etikett ismeretre a pasiktól. Valamit valamiért alapon. logikus

2009. máj. 8. 21:54
 78/87 anonim ***** válasza:
64%
Próbáld meg így : "Szia szivem, mit szólnál ha a tiéden kívül még egy p*cs lenne bennem a szemed láttára? Ugye örülnél neki mert én igen, ugye tudod hogy mindennél jobban szeretlek?" :D:D
2009. máj. 10. 12:39
 79/87 anonim ***** válasza:
57%
Sziasztok.Amikor társkerestem,megtörtént,hogy 2férfival is kiprobáltam.Életem legszebb éjszakája volt...Most már van párom,s tud rola.Viszont azt is tudja,hogy nem tökéletes az ágyban.Beszéltünk a hármas sexről is.Ő ugyan 2nő 1férfi felállásban szeretné,én meg 2férfi 1nő felállásban.:)))Az az éjszaka feledhetetlen számomra azota is..Beszéld meg a pároddal,hogy amig ő kint van,addig a barátjával töltsd kellemesen az időt.Én,megmondom őszintén.2férfival szeretnék élni egyszerre,s valamelyikük biztos rámérne..:)És ezt nem csak a sexre értem!A nő mindig szereti a férfit.A férfinak más dolga is van.Tedd meg,én tuti irigyelni foglak!:)))
2009. máj. 10. 18:48
 80/87 anonim ***** válasza:
63%
Utolsó, te nem vagy teljesen komplett, ugye tudod? Sajnálom a párodat.
2009. máj. 10. 19:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!