Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk hogyan kell titeket...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk hogyan kell titeket rávenni a hármasban szexre?

Figyelt kérdés

Barátommal élek, külföldi.Most itt van 5 napig a haverja,akitől kész vagyok olyan gyönyörű. Már régebben volt róla szó barátommal, hogy kipróbálhatnánk hármasban. Mondtam, hogy én barátnőim közül nincs olyan, aki erre hajlandó, jó e fiúval is?Azt mondta oké, majd meglátjuk. Na eddig haverjai közül ő az, akivel én belemennék. Hogy vezessem ezt fel? Itassam le őket aztán hajrá:)

Ha barátom nem akarja, akkor nyilván ugrik a dolog, mert akármilyen szép is a haver pajti, szeretem a barátomat és megcsalni nem tudnám. Csak velük kipróbálnám. Mit tanácsoltok?

2009. máj. 2. 16:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/87 A kérdező kommentje:

hihiiiiiiiiiiiiii sikerült:))) tudtam, hogy téged is fel lehet húzni:))nagyon kiszámítható vagy.

pedig az elején még olyan szépen, diplomatikusan válaszoltál, de kihoztam belőled a parasztot:)

szted megbántódok, ha ilyeneket írsz?szted rosszul esik?:D úristen dehogy, ezért írtam én ide, mert szeretek az emberi butaságon szórakozni:) jaj de megnevettettél:)

a minősítésre reagálva: a fél karodat levágnád, ha valaha egy napig olyan csajod lehetne, mint én:)

2009. máj. 2. 19:58
 22/87 A kérdező kommentje:

oh megnyugtatlak, van alapja:)

de élőben te engem nem fogsz látni soha...reménykedj abban, hogy a barátomat sem fogod, mert ő törné be a te kis arcocskádat seperc alatt:)

pláne, hogy bátran közzéteszed a privát emailcímedet meg minden...jó kis hacker haverokkal félóra múlva tudom ki vagy,ha nagyon akarom:)

2009. máj. 2. 20:02
 23/87 anonim ***** válasza:
75%

:D Te is rettentően kiszámítható vagy: "

a minősítésre reagálva: a fél karodat levágnád, ha valaha egy napig olyan csajod lehetne, mint én:)" --> megmutattad nekünk, hatalmas halandóknak, hogy mekkora egy angyali tünemény vagy :D. Gyerünk járasd le magad, folytasd :D Elhiheted, én is jól szórakozom... :)

2009. máj. 2. 20:02
 24/87 anonim ***** válasza:
74%
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :DDDDDDDDDDDDD
2009. máj. 2. 20:03
 25/87 A kérdező kommentje:

tudtam, hogy ezt fogod írni, hogy már bizonyítottam milyen vagyok:)

te figyu vegyél már fel msnre, hogy azonnal reagálva szidhassuk egymást tovább oké?:)

én eddig jól szórakoztam, de mostmár uncsi vagy, mert előre tudom a válaszaidat. leglább lenne benned valami egyedi és úgy tudnál oltani, ahogy más nem. de sablonos vagy nagyon...

2009. máj. 2. 20:05
 26/87 anonim ***** válasza:
74%
Tudod, valahogy éreztem, hogy a barátod nagyon kemény lesz, gyerünk, derítsd ki, kivagyok, egyébként ha nem töröltem volna az iwiwem szívesen megadnám most neked...., de hát erre úgysincs szükséged mert a "hacker" haverjaid feltörik még az FBI adatbázisát is, és megtudjátok hol lakom :D
2009. máj. 2. 20:06
 27/87 anonim ***** válasza:
63%
Igen, tedd ki az msn címed remélem, pár ráérős kolléga jól megszopat majd :D.
2009. máj. 2. 20:07
 28/87 A kérdező kommentje:

jaj látom a szivedre vetted:)

nem kell, azt csak viccből írtam...most már megnyugodhatsz és nem kell kulcsra zárni az összes ajtót...nem gondolod, hogy a te címed keresgetésével pazarolnám az időmet?!

2009. máj. 2. 20:08
 29/87 anonim ***** válasza:
72%
Kösz, hogy csak most szólsz, hogy ne vegyem komolyan, mikor már összehugyoztam magam. Egyébként is szerintem te is megvernél simán, mert én nagyon szar vagyok, úgyhogy :D
2009. máj. 2. 20:11
 30/87 A kérdező kommentje:
na most te lettél beképzelt nagyon....szted hozzádérnék valaha is, hogy meg tudjalak verni:)még bottal sem szivecske...
2009. máj. 2. 20:13
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!