Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk hogyan kell titeket...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk hogyan kell titeket rávenni a hármasban szexre?

Figyelt kérdés

Barátommal élek, külföldi.Most itt van 5 napig a haverja,akitől kész vagyok olyan gyönyörű. Már régebben volt róla szó barátommal, hogy kipróbálhatnánk hármasban. Mondtam, hogy én barátnőim közül nincs olyan, aki erre hajlandó, jó e fiúval is?Azt mondta oké, majd meglátjuk. Na eddig haverjai közül ő az, akivel én belemennék. Hogy vezessem ezt fel? Itassam le őket aztán hajrá:)

Ha barátom nem akarja, akkor nyilván ugrik a dolog, mert akármilyen szép is a haver pajti, szeretem a barátomat és megcsalni nem tudnám. Csak velük kipróbálnám. Mit tanácsoltok?

2009. máj. 2. 16:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/87 A kérdező kommentje:

úristen köszönöm:))))

már el sem akartam hinni, hogy kapok VÁLASZT is a kérdésemre:) megnyugodtam azért, hogy nem csak agyatlan majmok látogatják a kérdésemet.

ennyit arról, hogy kinek van igaza( NEKEM :D)

úgyhogy a sok idióta az,akik kénytelenek vesztesként levonulni a csatatérről, én nem ezt teszem és soha az életben nem fogom elismerni, hogy nekik lenne igazuk,mert nincs.(nem is értem melyik mondatomból gondolhatják ezt,de az mondjuk lejött a mai napon,hogy a szövegértés itt nem megy senkinek)

köszönöm mégegyszer a választ, megfogadom a tanácsaodat, és ha van olyan,aki még érdemben válaszol, annak fogok itt reagálni, de csak annak!

2009. máj. 2. 23:05
 42/87 anonim ***** válasza:
75%

Mire végigolvastam a kérdést, potyogtam a könnyeim..

Te ilyen aggyal még komolyan életben vagy?

2009. máj. 2. 23:36
 43/87 anonim ***** válasza:
74%
azkénemég h akit szeretek a szemem előtt más b*ssza.....én nemértem azokat akik erre vágynak.....vagy mégis ja hát persze a kielégületlenség ijenekre viszi az embert!lóval nem akarod????:D:D:D
2009. máj. 3. 04:34
 44/87 anonim ***** válasza:
69%

mivanitt:O

kedves kérdező jónagy qrva vagy b*zmeg..

nem csalnád meg a pasidat?-.-"

szerinted akkor minek lehet azt nevezni,hogy a legjobb haverjával b*szatnád magad a szeme láttára?

szerintem te nemvagy normális:D

tipikus műkörmös f*sszopó ribanc vagy lehetsz:)

mennyél a pláziba r*haggyá meg:D

2009. máj. 3. 09:24
 45/87 anonim válasza:
69%
Ekkora k**vát
2009. máj. 3. 10:03
 46/87 anonim ***** válasza:
40%
akartam normálisan válaszolni, én már csináltam hármasban, nincs abban semmi rossz, de ilyen hiszti mellett, kizárt hogy bármit is mondjak
2009. máj. 3. 14:32
 47/87 A kérdező kommentje:

undorítóan álszent barmok vagytok mind!persze, ha két lány szopna titeket, azt már biztosan máshogy fogadnátok! akkor nem lenne ilyen" jaj akit szeretek, azt nézzem, ahogy más dugja előttem" féle szöveg.

nem értem, mi rossz van abban, hogy megfordult a fejemben a hármas gondolata.

az meg, hogy ocsmány szavakkal elmondtok mindennek szerintetek engem hol érdekel?véletlen találtam ezt az oldalt, de többet be sem fogok jelentkezni, mert csak ilyenek vannak itt, mint ti. elképzelem mindegyikőtöket, tuti mindegyikőtök undorító, senkinek sem kellő, komplexusos kisfiú. hát, ha ez nektek öröm, akkor kurv@zzatok itt le engem, tessék, legalább lesz valami közötök a szexhez nyomorult kis életetek során azzal, hogy itt veritek a nyálatokat a fórumon.szánalmas.

2009. máj. 3. 14:58
 48/87 anonim ***** válasza:
49%

Szerinted csak fiúk válaszoltak? Hát el vagy tévedve.

Mikor olvastam a kérdést, még azt mondtam jó oké, sokan le fognak oltani, de azért beírok én is valami normálisat, mert szerintem sincs benne semmi r i b a n c s á g, ha a barátod is benne van.

De így, a soraidat olvasva, benned van a r i b a n c s á g. Undorító milyen kis pics vagy.

Szerintem senki se fog hiányolni innen. Egy hisztis piccsel több vagy kevesebb, hát nem egyre megy? (:

2009. máj. 3. 16:03
 49/87 A kérdező kommentje:

Jól van ismételgetheted mennyire "pics" vagyok, meg hasonlók, attól még nem lesz igaz. Mert képzeljétek csak el, nem vagyok se ribanc, se pics@:)

Fogalmatok sincs milyen vagyok, és nem nektek fogom bizonygatni. Senki a környezetemben nem gondolja ezt rólam, az meg hogy nyomorult kis fórumozó köcsögök mit hisznek....hát csak őket minősíti, hogy nem tudnak értelmezni egy szöveget, és ahelyett, hogy válaszolnának normálisan, még nekem esnek. Olvasd szépen vissza, hol kezdődött a hiszti,ki esett kinek.

Feltettem egy kérdést és kaptam rá 34 választ, ebből, ha 2 értelmes, az összes többiben csak le vagyok hordva,pedig nem hiszem, hogy annyira felháborító lett volna a kérdésem. Hát kapjatok már az agyatokhoz pondrók!Get a life!Ahelyett, hogy itt szájhősködtök, mert élőben tuti nem mernétek ilyen nagypofájúak lenni.

2009. máj. 3. 16:10
 50/87 anonim ***** válasza:
68%
Szép mondhatom, nem tudom ki függ itt egész nap? Legalább ne beszélnél magad ellen hü.lye pics@ :D.
2009. máj. 3. 18:38
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!