Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lehet, hogy a volt barátom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy a volt barátom látens meleg?

Figyelt kérdés

Mostanában sokat gondolkodtam rajta, hogy lehetséges, hogy ő valójában tudat alatt meleg, csak ezt elnyomja magában?

A következők miatt gondolom:

ülve pisil

az ágyban inkább olyan mint egy nő (mozgása, viselkedése)

a beszéde is néha nőies (nem olyan csináltan, mint mondjuk egy transzvesztitának, de néha tényleg lányosan beszél)

több időt töltött a fürdőszobában mint én, nagyon durván hiú volt

gyűlöli a b*zikat, és ennek gyakran hangot is adott.

Nekem ez a sok ilyen tulajdonság lett gyanús. Oké, ha valaki rendelkezik egy-egy ilyen tulajdonsággal, de hogy ennyivel??? Amúgy a megjelenésében semmi homoszexualitásra utaló nem volt, sőt, igyekezett nagyon férfiasan kinézni, mondhatni megfélemlítően.

Szerintetek???

2009. máj. 1. 10:39
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
0%
Jól van megbeszéltük, ez a jó példa, ülve hugyozni, nőiesen beszélni/mozogni/viselkedni. Úgy tűnik bennem van a hiba... azért én nem nyergelnék át erre a korcsosulásra. Én maradok a klasszikus férfi-nő felállásnál.
2009. máj. 1. 21:30
 22/25 anonim ***** válasza:
már bocs de a barátom annak ellenére hogy szinte ugyanigy viselkedik igenis férfias és megtud védeni (tapasztalat ) ...és nemtom mie a fészkes fenéért lenne baj hogy foglalkozik magával ... áhh
2009. máj. 1. 22:03
 23/25 anonim ***** válasza:

a barátod metroszexuális csak még egy két saját nőies tulajdonságot is magához adott. Az én "hozzáadásom" a következő: csak lány barátaim vannak és lányosan viselkedek. [link] itt megnézheted mit jelent ez a szexualitás

F/13

2009. jún. 24. 21:31
 24/25 anonim ***** válasza:

Sztem amit leírtál, abból az anagy buxigyűlölete utal egyedül arra, h valóban meleg, hiszen egy "valódi" meleg se nem pisil ülve se nem viselkedik nőiesen, de az a feltűnően nagy ellenszenv az már igen, az valóban nagy elfojtásra utal.

Feltételezem, ha beszélsz vele, akkor foggal-körömmel tagadja, sőt még csak beszélni se akar róla...

Hát nemtom ...., én erre nem tudhatok válaszolni, te ismered, de szóval valóban gyanús.

(egy meleg)

2009. jún. 25. 08:45
 25/25 Izééékeh11 ***** válasza:
nah,nekem meg osztálytársam mesélte h a nagymamája álva szokott pisilni XD nem tudom hogy h csinálja de megoldja valahogy...aztán én meg lány létemre szoktam elég gyakran káromkodni,csúnyán beszélni...sokszor mondják rám hogy paraszt vagyok -.-"....és az hogy az exed nőiesen beszél,nekem meg pl azt is mondták már hogy fiús hangom van...emiatt néha kellemetlenül is érzem magam...néha alig merek megszólalni egy fiú előtt aki tetszik,mert félek hogy lealáz majd h mijen undoritó fijuss hangom van :SSS amúgymeg hogyha elidőz a fürdőszobában,nem jelenti azt hogy meleg...
2011. márc. 5. 15:52
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!