Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy a volt barátom látens meleg?
Figyelt kérdés
Mostanában sokat gondolkodtam rajta, hogy lehetséges, hogy ő valójában tudat alatt meleg, csak ezt elnyomja magában?
A következők miatt gondolom:
ülve pisil
az ágyban inkább olyan mint egy nő (mozgása, viselkedése)
a beszéde is néha nőies (nem olyan csináltan, mint mondjuk egy transzvesztitának, de néha tényleg lányosan beszél)
több időt töltött a fürdőszobában mint én, nagyon durván hiú volt
gyűlöli a b*zikat, és ennek gyakran hangot is adott.
Nekem ez a sok ilyen tulajdonság lett gyanús. Oké, ha valaki rendelkezik egy-egy ilyen tulajdonsággal, de hogy ennyivel??? Amúgy a megjelenésében semmi homoszexualitásra utaló nem volt, sőt, igyekezett nagyon férfiasan kinézni, mondhatni megfélemlítően.
Csak úgy érdekel, semmiféle bosszú hadjáratról nincs szó, csak elgondolkodtató.
2009. máj. 1. 13:10
12/25 anonim válasza:
Meghökkentem egy kicsit a leírásodon, mert nekem egy fiúbarátom van, aki pontosan ilyen. még hozzátenném, hogy neki szinte csak lánybarátai vannak, imád velünk lányokkal bulizni, "csajoskodni". én is sokat agyaltam rajta, hogy meleg-e, mert minden jel arra mutatott (nulla érdelkődés a lányok, mint nők felé). aztán egyszer csak szerelmes lett egy lányba, mint az ágyú, és akkor rájöttem, hogy csak simán feminimebb alkat, attól még hetero.
2009. máj. 1. 14:47
13/25 anonim válasza:
De utálom az ilyen gyíkokat, ezek nem emberek ezek ilyen kis korcsok. De ha nektek ez kell csajok akkor gratulálok, ti sem vagyok jobbak.
2009. máj. 1. 14:50
14/25 anonim válasza:
OFF:
Mostha egy fiúnak csak csaj barátai vannak az mért nem jó?
2009. máj. 1. 15:22
15/25 anonim válasza:
Hoppá, itt nagyon félreértettetek valamit: én nem mondtam, hogy nekem ez a bizonyos fiúbarátom pasiként is kéne. abszolút nem jönnek be a feminimeskedő ffiak. de baráti szinten igenis nagyon jól kijövök velük, nőként ők nekem olyanok, mintha a barátnőim lennének. ez miért baj?
2009. máj. 1. 15:30
16/25 anonim válasza:
Nőként egy fiú barát... na itt sántít. Milyen korcs dolog ez, hogy nőként???? Ti se gondoljátok ezt komolyan, ugye? Mert egy ilyen korcs valami mellett nem tudok rájönni hogy hogy érzi magát biztonságban egy nő. Na mind egy... ti tudjátok!
2009. máj. 1. 15:34
17/25 anonim válasza:
Utolsó, te mi a jó búbánatos lóf.szról beszélsz??? miért ne lehetne egy nőnek egy nőiesen viselkedő ffi a jóbarátja?
2009. máj. 1. 20:24
18/25 anonim válasza:
A lényeg nem a baráton van...hanem... azon hogy egy férfi aki nőiesen viselkedik, ez itt probléma. Egy férfi ne viselkedjen nőiesen. (15:34)
2009. máj. 1. 21:19
19/25 anonim válasza:
Attól még h egy férfi picit nőiesebben viselkedik az nem azt jelenti hoghy nem tudná megvédeni a csaját. Rengeteg olyan lányt ismerek aki meg úgy viselkedik mint egy pasi. Az olyan lányokat miért nem szólod le?
2009. máj. 1. 21:24
20/25 anonim válasza:
21:19-nek: engem nem érdekel egy nőies ffi mint pasi. és sztem rajtam kívül még nagyon sok nőt nem.a nőknek alapvetően ffias ffi kell. (a 15 éves emósp.csák nem mérvadóak e téren) barátnak viszont kiválóak. ok, aláírom, furcsa, de mit zavar az téged, ha egy pasi nőies?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!