Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lehet, hogy a volt barátom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy a volt barátom látens meleg?

Figyelt kérdés

Mostanában sokat gondolkodtam rajta, hogy lehetséges, hogy ő valójában tudat alatt meleg, csak ezt elnyomja magában?

A következők miatt gondolom:

ülve pisil

az ágyban inkább olyan mint egy nő (mozgása, viselkedése)

a beszéde is néha nőies (nem olyan csináltan, mint mondjuk egy transzvesztitának, de néha tényleg lányosan beszél)

több időt töltött a fürdőszobában mint én, nagyon durván hiú volt

gyűlöli a b*zikat, és ennek gyakran hangot is adott.

Nekem ez a sok ilyen tulajdonság lett gyanús. Oké, ha valaki rendelkezik egy-egy ilyen tulajdonsággal, de hogy ennyivel??? Amúgy a megjelenésében semmi homoszexualitásra utaló nem volt, sőt, igyekezett nagyon férfiasan kinézni, mondhatni megfélemlítően.

Szerintetek???

2009. máj. 1. 10:39
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
89%
Én is ülve vizelek, de szimplán higiéniai okból. Nem érzem magam melegnek tőle..
2009. máj. 1. 10:46
 2/25 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem? Hülye vagy, és tájékozódnod kéne, mielőtt megszólalsz.

A meleg fiúk/férfiak nem viselkednek nőiesen. A transzvesztiták, és a transzszexuálisok viselkednek nőiesen.

Hiú bárki lehet.

Ha sok időt tölt a fürdőszobában, akkor talán Neked akart tetszeni, vagy metroszexuális.

Az ágyban mindenkinek megvannak a saját szokásai.

A beszéd meg istenem... Akkor leszbi az osztálytársnőm, mert sokszor beszél csúnyán?

Az hogy gyűlöli a melegeket az a negatív IQ-jára utal.

Ennyi.

2009. máj. 1. 10:49
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogy az ülve vizelés miért baj, legalább nem lesz minden pisi tőle, amúgy nekem fáj a lábam a sok állástól, szóval inkább ülök, ha tehetem..:)
2009. máj. 1. 10:51
 4/25 anonim ***** válasza:
61%

Csatlakozom az előttem szólókhoz!De hozzátenném,hogy látszik nem vagy tisztában dolgokkal!!Buta vagy!!

Ennyi

2009. máj. 1. 10:53
 5/25 anonim ***** válasza:
92%
10:49-esé az érem !
2009. máj. 1. 10:59
 6/25 anonim ***** válasza:
100%

Nekem apukám pisil ülve, mert nem akar mindent összevizelni. Nem b*zi.

Barátom nekem is sokszor órákat tölt a fürdőszobában, de csak azért mert nekem akar tetszeni. Amúgyis egy majdnem tetőtől talpig való borotválás sem 10 percig tart. Vagy egy sima borotválkozás az arcon. Az is tarthat fél óráig akár...

Barátom is gyűlöli a b*zikat, és sokszor ő is ad ennek hangot... Nem értelek...

2009. máj. 1. 11:27
 7/25 anonim ***** válasza:
48%
Sajnos elkel keserítselek... az embered csőb**i! Érted ezek milyen dolgok már. Egy férfi legyen férfi egy nő meg legyen nőies, és érezze a csaj mellettem magát nőnek.
2009. máj. 1. 11:30
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
amiket leírsz az Egytől egyig (najo nem az ülve pisilést nemhiszem) igaz a barátomra ..mégse jutna olyan eszembe h meleg...
2009. máj. 1. 11:32
 9/25 A kérdező kommentje:
Kikérem magamnak, hogy buta lennék. Pont azért jutott eszembe, mert vannak meleg ismerőseim, és az exem viselkedése is erre hasonlít. Nem azt írtam, hogy aki ülve pisil, az b*zi, hanem ez a sok dolog együtt.
2009. máj. 1. 11:40
 10/25 anonim ***** válasza:
76%
Én igazából azt sem értem miert foglalkozol az exeddel? Ez valami bosszuhadjárat vagy mi? Mellesleg igenis buta vagy, amiket leírtál nem utalnak semmiféle másságra.
2009. máj. 1. 11:50
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!