Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyek annyira szégyellem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek annyira szégyellem magam emiatt? :/

Figyelt kérdés
17 vagyok és voltam egy buliban ahol volt egy fiú akivel már ismertük egymást egy baráti társaságból de ott kicsit jobban összejöttünk mint kellett volna, (amit már nagyon bánok ) és minden volt szexen kívül :/ az a legnagyobb baj hogy ez kitudódott mert a srác nagyzolt vele :/ a suliban elég sokan meg fogják tudni gondolom és már előre félek ki hogy fog rámnézni,bár Budapest nagy város,és majd jön valami újabb amiről beszélhetnek :/ mit tegyek bár gondolom nem sokat tudok tenni de mégis valaki aki esetleg így járt ?? /normális válaszokat /
2011. aug. 10. 14:42
1 2 3
 21/21 szamo77db ***** válasza:

Figyelj! Megtörtént, elmúlt, változtatni rajta nem lehet!

Semmi értelme, hogy idegileg szétmenj emiatt! A fiúra in-

kább nem mondok semmit, a viselkedésével ő maga minősí-

tette önmagát! Én a helyedben nem állnék vele többet szóba

és annyi! Tudod, ez a te mostani helyzeted olyan, mint mikor betonoznak. Amíg nyers a beton, lehet formálni!

De amikor megköt, nem tudsz rajta változtatni! No, ez is

elmúlt, változtatni rajta nem lehet. Ne harcolj a múlt

ellen! Amúgy meg bármi történt, kinek mi köze hozzá?

2011. aug. 13. 13:56
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!