Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek annyira szégyellem magam emiatt? :/

17 évesen ez már nem téma, max egy pár napig élcelődnek rajta és ennyi. Az ilyen dolgokból 14-15 évesen szoktak nagyobb galibák összejönni.
Másrészt meg el kell venni az ütőkártyájukat, és egyenes módon vállalni, ami történt, mert hiába lövöldöznek olyanra, akit nem fog a golyó.

Szerintem kár agyalnod ezen.
Egyrészt nem Te vagy az egyetlen aki így járt /ió, tudom
ez nem vigasztal/, másrészt ha a srác olyan genyó, hogy elpofázza, szemrebbenés nélkül tagadj le mindent, ha egyáltalán szóba kerül.
De ha nem volt szex, mi az ami ennyire zavar 17 évesen?

14:53!
lol, te aztán nagy hülye vagy... az, hogy felvág azzal a srác, hogy lekapták egy buliban nem azt jelenti, hogy többet jelent neki a lány... ki mondott neked ilyen állatságot.
Ha tetszik egy csaj, akkor nem kürtölöm szét, hogy leszop.ott egy buliban...
Kérdező!
Ne aggódj. Sanszos, hogy ki fog tudódni. De amúgy meg tagadd le. Ez egy kisfiú aki a te károdra akarja sztárolni magát! Szégyenítsd meg. Menj oda amikor a barátaival van és vond felelősségre "Mit képzelsz magadról, hogy ilyenet terjesztesz rólam, te fa-sszopó?!" A lényeg, hogy sokan hallják.
Egy része el fogja hinni egy másik nem, de szerintem a többség neked fog hinni (természetesen csak, ha nem látták, hogy elvonulsz vele...)
21F - parun

Ennyire nem lehet fontos hogy ki mit gondol.
ÉS? Mindenki azt gondol amit akar,sajnos nem tehetsz ellene semmit.Ha neked fontos hogy egy utolsó senki a suliban akit csak egyszer láttál messziről azt gondolja hogy "ez mekkora kurv@". Juj összedől a világ. Tanulj az esetből,és ne foglalkozz senkiháziak véleményével.

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!