Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyek annyira szégyellem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek annyira szégyellem magam emiatt? :/

Figyelt kérdés
17 vagyok és voltam egy buliban ahol volt egy fiú akivel már ismertük egymást egy baráti társaságból de ott kicsit jobban összejöttünk mint kellett volna, (amit már nagyon bánok ) és minden volt szexen kívül :/ az a legnagyobb baj hogy ez kitudódott mert a srác nagyzolt vele :/ a suliban elég sokan meg fogják tudni gondolom és már előre félek ki hogy fog rámnézni,bár Budapest nagy város,és majd jön valami újabb amiről beszélhetnek :/ mit tegyek bár gondolom nem sokat tudok tenni de mégis valaki aki esetleg így járt ?? /normális válaszokat /
2011. aug. 10. 14:42
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Hát elég nagy tapló a srác hogy szétkűrtöli. Az a legjobb ha nem is foglalkozol vele. Ne érdekeljen más véleménye majd úgyis elfelejtik. De ez elég gyerekes dolog hogy ilyeneken csúfolódnak ami nem is rájuk tartozik és bárkivel megeshet.
2011. aug. 10. 14:45
 2/21 anonim ***** válasza:
90%

17 évesen ez már nem téma, max egy pár napig élcelődnek rajta és ennyi. Az ilyen dolgokból 14-15 évesen szoktak nagyobb galibák összejönni.

Másrészt meg el kell venni az ütőkártyájukat, és egyenes módon vállalni, ami történt, mert hiába lövöldöznek olyanra, akit nem fog a golyó.

2011. aug. 10. 14:49
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem kár agyalnod ezen.

Egyrészt nem Te vagy az egyetlen aki így járt /ió, tudom

ez nem vigasztal/, másrészt ha a srác olyan genyó, hogy elpofázza, szemrebbenés nélkül tagadj le mindent, ha egyáltalán szóba kerül.

De ha nem volt szex, mi az ami ennyire zavar 17 évesen?

2011. aug. 10. 14:50
 4/21 anonim ***** válasza:
47%
Ha srác szétkürtöli az azt jelenti h többnek tart, mint egy egyszerű lányt. A pasik azért kürtölik szét, mert megakarják osztani a boldogságot. :P Neked meg minél hamarabb kell beszélned erről vele mielött nagyon bele éli magát. Akik meg csufolnak miatta azok nem a barátaid. Tudom h ez nem olyan könnyü, mint véleményt írni. :P
2011. aug. 10. 14:53
 5/21 Fke ***** válasza:
100%

14:53!

lol, te aztán nagy hülye vagy... az, hogy felvág azzal a srác, hogy lekapták egy buliban nem azt jelenti, hogy többet jelent neki a lány... ki mondott neked ilyen állatságot.

Ha tetszik egy csaj, akkor nem kürtölöm szét, hogy leszop.ott egy buliban...

Kérdező!

Ne aggódj. Sanszos, hogy ki fog tudódni. De amúgy meg tagadd le. Ez egy kisfiú aki a te károdra akarja sztárolni magát! Szégyenítsd meg. Menj oda amikor a barátaival van és vond felelősségre "Mit képzelsz magadról, hogy ilyenet terjesztesz rólam, te fa-sszopó?!" A lényeg, hogy sokan hallják.

Egy része el fogja hinni egy másik nem, de szerintem a többség neked fog hinni (természetesen csak, ha nem látták, hogy elvonulsz vele...)

21F - parun

2011. aug. 10. 15:03
 6/21 A kérdező kommentje:
Azért ekkora ügy mert vannak iserőseim akik 15-16 évesek és egyszerűen lenéznek vagy simán lek*rváznak és a pasi nem úgy kürtöli szét hogy mindenkienk csak az én ismerőseimnek és sokan lenéznek emiatt meg a volt barátnőjének akit én is ismerek :/ meg a haverjai akik ott voltak a buliba azok kürtölik mindenfelé :/
2011. aug. 10. 15:06
 7/21 A kérdező kommentje:
köszi a tanácsokat de sajnos látták hogy elvonulunk :/ és a srác akinek tettszem bosszúbol kürtöl :/
2011. aug. 10. 15:08
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Ennyire nem lehet fontos hogy ki mit gondol.

ÉS? Mindenki azt gondol amit akar,sajnos nem tehetsz ellene semmit.Ha neked fontos hogy egy utolsó senki a suliban akit csak egyszer láttál messziről azt gondolja hogy "ez mekkora kurv@". Juj összedől a világ. Tanulj az esetből,és ne foglalkozz senkiháziak véleményével.

2011. aug. 10. 15:18
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
kellemetlen helyezet, de ez ellen mar nem tudsz tenni semmit:/ maskor oskosabb leszel... hisz mindenki a sajat hibaibol tanul:/ tuti akadnak olyanok akik nem lesznek rolad jo velemenyel, de veluk ne torodj, eljon az o idejuk is :D... mindeki hibazik... es ne feledd, minden csoda 3 napig tart:)
2011. aug. 10. 15:23
 10/21 A kérdező kommentje:
annyira aranyosak vagytok komolyan már jobban is érzem ettől magam :) <3<3 persze én is gondoltam hogy majd elfelejtik egyszer és jön egy újabb dolog amiről lehet pletykálni :)
2011. aug. 10. 16:07
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!