Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyek annyira szégyellem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek annyira szégyellem magam emiatt? :/

Figyelt kérdés
17 vagyok és voltam egy buliban ahol volt egy fiú akivel már ismertük egymást egy baráti társaságból de ott kicsit jobban összejöttünk mint kellett volna, (amit már nagyon bánok ) és minden volt szexen kívül :/ az a legnagyobb baj hogy ez kitudódott mert a srác nagyzolt vele :/ a suliban elég sokan meg fogják tudni gondolom és már előre félek ki hogy fog rámnézni,bár Budapest nagy város,és majd jön valami újabb amiről beszélhetnek :/ mit tegyek bár gondolom nem sokat tudok tenni de mégis valaki aki esetleg így járt ?? /normális válaszokat /
2011. aug. 10. 14:42
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Én azt mondom neked, hogy ne parázz ezen. én is 17 éves voltam, amikor egy kiránduláson túl sokat ittunk és az 1ik osztálytársamnak kivertem...Utána engem is k*rváztak, meg a srác direkt terjesztette és az volt a célja, hogy beégessen. Egyszer mikor jó sokan voltak körülöttünk és megint ez volt a téma, én kijelentettem hogy most már igazán abbahagyhatnák, mert amúgy sem volt egy nagy élmény, márcsak a srác méretei miatt se (mondjuk ténnyleg kicsi volt neki, nem csak kitaláltam h beégessem :D ), na mind1 a légyeg az hogy ebből megtanulta, hogy jobban teszi ha a közeljövőben befogja a pofáját. Néha még most is beszólnak egyketten, pedig már 1,5 éve volt, de én nem foglalkozok a megjegyzésekkel, ugy teszek mintha meg se hallanám;)
2011. aug. 10. 16:13
 12/21 anonim ***** válasza:
41%
Hehe utolsóóóóó :D:D de megnéztem volna azt az oltást :D amúgy nem tudom mennyire vagy agresszív de én lehet leütném azokat a hülye beszólogatós embereket, vagy minimum leosztanám őket, hogy "B+, nektek nincs saját életetek, szűzk.u.r.v.á.k.?!" :D
2011. aug. 10. 21:25
 13/21 anonim válasza:

Szerintem se kell ezen aggódnód 17 évesen:) És télleg nem jó letagadni ugy még rosszabb. Én ha a helyedben lennék és beszólna valaki mondanám neki igen megtörtént és miközötök hozzá?:)

Szerintem egyből kussolnának:)

Sok szerencsét kivánok neked! ^^

L/16

2011. aug. 13. 01:44
 14/21 A kérdező kommentje:
köszi szépen csak annyi a gond hogy néhány barátom furán néz rám ezért :/
2011. aug. 13. 01:49
 15/21 anonim ***** válasza:
Miért szégyellenéd magad? Emberek vagytok nem? Akik pofáznak azok is... le kell szarni, mit mondanak. :)
2011. aug. 13. 02:17
 16/21 anonim ***** válasza:

mert hiába lövöldöznek olyanra, akit nem fog a golyó.

jaj de tetszik ez a mondat! kiirom facera:D

2011. aug. 13. 10:23
 17/21 anonim ***** válasza:
a buliban kellett volna okosabbnak lenned. utolag vallald a kovetkezmenyet.
2011. aug. 13. 10:27
 18/21 anonim ***** válasza:
Az a lényeg, hogy azt veszem ki a szavaidból, nem kötődsz érzelmileg a fiúhoz, ezért nem ért akkora csalódás, hogy így hátba támadott. Örülj ennek, hiszen sokkal rosszabb lenne, ha valaki olyan alázna meg így, akit szeretsz. Azt mondjuk nem értem, miért élmény olyannak csinálni, akibe nem vagy szerelmes, de nem ítéllek el.
2011. aug. 13. 11:26
 19/21 anonim ***** válasza:

vágj vissza... Hogy:

na és, ha ez történt, bár elég gáz volt veled ezt és ezt csinálni, mert ez és ez történt, vagy ilyen és ilyen volt :)

2011. aug. 13. 11:38
 20/21 A kérdező kommentje:
hátt nem tényleg nem mondanám hogy kötődök a fiúhoz és nagy élménynek se mondanám de megtörtént és ez van..
2011. aug. 13. 12:26
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!