Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, ti mennyire figyeltek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti mennyire figyeltek oda az illatotokra?

Figyelt kérdés
Úgy értem,hogy én imádom,ha egy lánynak finom illata van parfümtől,de nem minden lánynál van így. Ti mennyire figyeltek erre?
2011. aug. 10. 09:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ez azért lehet, mert a lányok megvásárolják a legtrendibb illatokat, amik lehet, h tényleg finom illatúak, de mivel az embernek eleve van egy külön saját illata, ezzel nem minden párosul jól. Tehát a kettő lehet üti egymást, nem biztos, h ugyanaz az illat jó mindkét embernek.

Amúgy én naponta zuhanyzom, Fa pink passion dezodort használok - a kedvencem - és parfümöt szinte soha. Csak nagy néha, ha épp vmi különleges alkalom van.

2011. aug. 10. 10:45
 12/16 anonim válasza:

én figyelek rá.. fürdöm, használok testápolót, dezodort, majd parfümöt :)

a hajam is jó illatú szokott lenni, meg a ruháimban megmarad a finom öblítő illata :)

18/L

2011. aug. 10. 12:22
 13/16 anonim ***** válasza:

Szerintem egyértelmű volt a kérdés.

Mellesleg: a természet úgy alkotta meg, hogy párválasztás "szag" (illat) alapján történik. Ha nem szereted valakinek a természetes illatát, az azt jelenti, hogy hasonló a genetikai állományotok. A hasonló genetikai állomány nem kedvez az utód létrehozásának, nagyobb eséllyel születig életképtelen, beteg utód, ha egyáltalán születik.

A pacsulikkal elnyomjuk a természetes illatot, innentől bukta ez egész. Pedig ugyanolyan fontos lenne figyelembe venni, mint az egyéb tényezőket, ami alapján párt választunk.

Első

2011. aug. 10. 13:20
 14/16 anonim ***** válasza:
Azért egy parfüm nem csak ronthatja valaki illatát, hanem hozzá is adhat.
2011. aug. 10. 13:50
 15/16 anonim ***** válasza:

Fürdöm, hajatmosok :3

Fiúm így szeret, néha parfüm, de azt is csak azért mert amikor először találkoztunk az a parfüm volt rajtam és ha befújom magam megérzi :D <3

2011. aug. 10. 22:14
 16/16 anonim válasza:
Én imádom, ha egy fiúnak jó az illata. (:
2011. nov. 12. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!