Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, ti mennyire figyeltek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti mennyire figyeltek oda az illatotokra?

Figyelt kérdés
Úgy értem,hogy én imádom,ha egy lánynak finom illata van parfümtől,de nem minden lánynál van így. Ti mennyire figyeltek erre?
2011. aug. 10. 09:21
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
77%

Szoktam fürödni, ha ez a kérdés.

Pacsulit nem használok.

Akinek nem tetszik, ne szagolja.

2011. aug. 10. 09:28
 2/16 anonim ***** válasza:
Én azt szeretem ha érzem magamon h illatos vagyok. Fürdés stift, testápoló, parfüm:)
2011. aug. 10. 09:31
 3/16 szamóca.. ***** válasza:
fürdök is és parfümöt is használok. hajat is mosok. fogat is. asszem általában illatos vagyok:D
2011. aug. 10. 09:32
 4/16 anonim ***** válasza:
78%

Engem kifejezetten idegesítenek az orrfacsaró pacsulik,az volt barátnőmet nem tudtam róla lebeszélni..

Már az is éreztem,ha ittvan a kerületben..

5/16 anonim ***** válasza:
A kérdező azt kérdezi, hogy a csajokat mennyire érdekli az, hogy a fiú illatos-e... :D
 6/16 anonim ***** válasza:

9:32: illatoTOKRA. Nem a fiúkéra. A sajátjukra.

Nyáron nem használok semmilyen parfümöt, csak fürdés + dezodor. Az alkoholos parfümök napfény hatására nagyon csúnya foltokat tudnak csinálni a bőrön, és a melegben az illat is émelyítő.

Télen szoktam egy enyhe illatot magamra fújni. Nagyon keveset.

2011. aug. 10. 09:35
 7/16 anonim ***** válasza:
Én nagyon illatmániás vagyok. :) Így több parfümöm is van, és a hangulatomtól függ, hogy melyiket használom. (persze emellett fürdök, fogat mosok dezodort használok) Mondjuk nekem nincsenek erős "pacsuli" szagú parfümjeim, inkább csak friss illatok. (gyöngyvirág pl a kedvencem)
2011. aug. 10. 09:44
 8/16 anonim ***** válasza:

Mivel nem teljesen egyértelmű, hogy mit akartál kérdezni így mindkét variációra válaszolok ;)

Részemről szeretem, ha érzem magamon a parfümöm, de nem ilyen atomállat büdös..hanem olyan kellemes vanília. Általában rágózok, attól lesz friss leheletem. Fog/haj mosás alap. :P

A pasiknál szerintem plusz, ha használ vmi parfümöt, de ne vigye túlzásba.

2011. aug. 10. 09:48
 9/16 anonim ***** válasza:
Eléggé ügyelek rá, hogy ne legyen rossz szagom; fürdés, dezodor, fogmosás, parfüm. :)
2011. aug. 10. 09:58
 10/16 anonim ***** válasza:
Én nem mindennap használok parfümöt. Viszont izzadásgátló dezodort igen, főleg nyáron. Kellemetlen, ha "szagom" van. Mindkét nemnél fontos az ápoltság.
2011. aug. 10. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!