Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Létezik olyan férfi, aki pl...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan férfi, aki pl 30-40 évesen szeretkezne 15-18 éves lányokkal, de nem pedofil?

Figyelt kérdés
2011. aug. 9. 21:15
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
71%
szexuálisan lehet, hogy gerjed, de próbálja meg kapcsolatra. egészen máshol tartanak az életükben, nem ugyanaz a kategória. a 14-18 meg persze, hogy vonzódik a harmincashoz, utóbbinak van már lakása, állása, és nem szülőktiől függ. a kislány felnőttnek érezheti magát mellette.
2011. aug. 27. 22:25
 22/51 anonim ***** válasza:
100%
Semmi képpen nem pedofil az, akinek a jó nők tetszenek.
2011. aug. 27. 22:41
 23/51 anonim ***** válasza:
79%

Harminc évvel ezelőtt még a szót sem ismertük, nem volt a köztudatban. Ezt a szót is leginkább a liberálisok találták ki, amikor nagy erővel népszerűsítették a homoszexualitást és minden más deviáns viselkedést.

Lehet szép párkapcsolat, boldog házasság tizennégy éves lány és harmincöt éves férfi között. Például Nagy Feró a Beatrice együttes frontembere feleségével ilyen kapcsolatban találtak egymásra.

Sok más valóságos példa van ilyen korkülönbségű és fiatal lány idősebb férfi jó párkapcsolatára.

Létezhet olyan, hogy egy tizennégy éves lány is tud felnőtt módon, felelősségteljesen gondolkodni, azon kívül, hogy szerelmes lesz. Ugyanakkor a férfiak többsége nem feltétlenül szélhámos.

57f

2011. aug. 27. 22:48
 24/51 anonim ***** válasza:

biztos léteznek...kár hogy én anno nem találkoztam eggyel sem...

21/L :P

2011. aug. 27. 23:08
 25/51 anonim ***** válasza:
60%
Régen az volt a temrészetes, hogx 3x évesek 1 16-7 évesekkel.
2011. aug. 27. 23:11
 26/51 anonim ***** válasza:
Én csak 21 éves vagyok, de valahogy nekem inkább a 20-30 év közötti nők jönnek be, mint a 18 alattiak. Hamvas punci ide, vagy oda, de az éretebb nő tudja, hogy mitől 'döglik a légy'
2011. aug. 27. 23:17
 27/51 anonim ***** válasza:

Nekem 13-tól 50 kb.

21/F

2011. aug. 27. 23:19
 28/51 anonim ***** válasza:

Létezik , és a 14 év felet közös beleegyezéssel már létesithet bárki szexuális kapcsolatot.

Vannak olyan 15 éves lányok akik már teljesen kivannak fejlödve, kész nők.

2011. aug. 28. 07:08
 29/51 anonim ***** válasza:
68%

ma 07:08

Én 27 vagyok, és ismerek olyan 13 éves lányt akiért a fél karomat odaadnám! A hasa a háta a nagy mellei, a feszes feneke, és a szép arca annyira nőies lányos és gyönyörű, mint sok más 20 évesnek sem!

Az hogy 13 év az ő esetében csak egy adat! Bár agyilag kb ott tart, de testileg nagyon nőies!

Felőlem egy csaj lehet 25 is, ha nőiességnek híján van! A nőiesség nem korfüggő!!! Akkor az iránta érzett vágy miért legyen az?!

2011. aug. 28. 09:39
 30/51 anonim ***** válasza:
Egyébként a pedofilok a "gyerek kinézetű" gyerekeket szeretik. Aki 15 évesen úgy néz ki, mint egy kész nő, az a pedofiloknak nem tetszik. Nekem mindig az idősebb pasik jöttek be, azokkal lehetett "kit kezdeni". 19 voltam, mikor összejöttem a férjemmel, aki 12 évvel idősebb nálam. Tehát igen a válasz.
2011. aug. 28. 11:20
1 2 3 4 5 6

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!