Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan férfi, aki pl 30-40 évesen szeretkezne 15-18 éves lányokkal, de nem pedofil?

itt van meglehet nézni őket többsége még 18 sincs

Én 28 vagyok.
Egy 13-14 éves csajnak elkezdenek fejlődni szépen a mellei és olyan feneke van mint amilyen a legtöbb 18 évesnek sem. Ha egy csajnak szép a melle jó a segge és szép is akkor nem érdekel hogy 13, az szexi! A 14-16 korosztályban pedig sokkal jobb a felhozatal. Egy 16 éves csaj már nagyonis nőnek tekinthető külsőre! Én bármikor meghúznék egy 14 éves csajt ha ő is akar szexelni! Inkább én mint valami kis kanos 14 éves fiúka, aki jó eséllyel azt sem tudja hová kell betenni!
Szeretem a fiatal lányokat de ettől nem tartom magam pedofilnak mert az éretlen lányok testére nem gerjedek, ellenben a nőiességre igen. Arról nem én tehetek hogy sok lány már 13 körül nagyon nőies és hogy az ő korosztályuk jó része már tangát hord!
Kína egyes tartományaiban a lányok amikor 13-ak lesznek egy szertartás után nővé avatják őket, és bármikor fogadhatnak férfiakat!
Sok hülye dobálózik a pedofília szóval holott azt se tudja mit jelent! Sőt, még a törvényeket sem ismerik!
Azt hiszik hogy az életkor mindent elmond az emberekről, pedig qurvára nem így van!

Valaki azt írta hogy gusztustalan ha valaki fiatal lányokra gerjed.
Na tessék! Aki erre nem gerjed az nem tudom mire gerjed!

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!