Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátomnak kicsi. Ti mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátomnak kicsi. Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Már 5 hónapja együtt vagyunk és még csak még tegnap feküdtünk le először.

Elég furcsa volt, mert olyan volt, mintha egy nagy méretű tampon lett volna ott..... :/

Láttam szegényen, hogy szégyenli magát, de én mondtam neki, hogy erről nem ő tehet.

Nagyon szeretem! Ő a legnormálisabb pasi, akivel valaha találkoztam. Szeret bújni. Napjában többször megölel, megcsókol, aranyosan odabújik hozzám.

Viszont nem tudom, hogy hosszú távon hogyan működne ez az egész, mert mindenkinek vannak szexuális igényei...

2011. aug. 9. 14:50
1 2 3 4
 31/34 anonim válasza:
Szia. Ha azt akarjatok hogy a baratodnak nagyobb penisze legyen, mond meg nelki hogy egyen RENGETEG CEKLAT.. 12. eves koromban 10cm volt a peniszem.Most 14 vagyok es most 18,5 cm es.. xd szal.. sok sikert..
2011. aug. 10. 10:59
 32/34 anonim ***** válasza:
Jajj nem, dehogy baj!!! Annál élvezetesebb!! Hidd el jó lesz!! Olyan, hogy nagy fenék nincs ;)
2011. aug. 10. 12:56
 33/34 A kérdező kommentje:

Rendben :)

Köszönöm :)

2011. aug. 10. 20:05
 34/34 szamo77db ***** válasza:

Egy ilyen kedves, érzelmeit kimutatni nem szégyellő fiút

el ne zavarj magad mellől! Nem egyhamar találsz ilyet! A

fiúk hajlamosak a gyengédséget összekeverni a gyengeség-

gel! Azt hiszik, egy puszi, egy simogatás, hozzádbújás a

gyengeség jele! Abban meg végképp biztos vagyok, hogy az ő

méretével is fogtok találni olyan pózokat, amikben te is

nagyon boldog leszel! Mondom, a srácra ügyelj, sőt, viszo-

nozd a kedvességét, mert egy csiszolatlan gyémánt! Még ha

a mérete annyi is, amennyi!

2011. aug. 11. 07:53
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!