Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátomnak kicsi. Ti mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátomnak kicsi. Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Már 5 hónapja együtt vagyunk és még csak még tegnap feküdtünk le először.

Elég furcsa volt, mert olyan volt, mintha egy nagy méretű tampon lett volna ott..... :/

Láttam szegényen, hogy szégyenli magát, de én mondtam neki, hogy erről nem ő tehet.

Nagyon szeretem! Ő a legnormálisabb pasi, akivel valaha találkoztam. Szeret bújni. Napjában többször megölel, megcsókol, aranyosan odabújik hozzám.

Viszont nem tudom, hogy hosszú távon hogyan működne ez az egész, mert mindenkinek vannak szexuális igényei...

2011. aug. 9. 14:50
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:

Jaj szegénykém! Ne hagyd el, ha tényleg szereted. Találjatok ki valamit amitől feldobjátok a szexuális igényeteket.

:)

Ha igazán szereted akkor nem fontos. Bár megértelek téged is. Ha úgy gondolod, hogy nem lenne jó vele hosszútávon akkor tedd meg azt amit akarsz.:S

Sajnos senki sem tehet a méretéről. Így született. Ez van.:s

2011. aug. 9. 14:57
 12/34 anonim ***** válasza:
44%

8cm nah az már tényleg gáz erre nem tudok pózt sem mondani nehéz helyzetben vagy

magadban kell mérlegelned h mi a fontosabb

13/34 anonim ***** válasza:
Csiklód is van,izgassa azt,orálisan elégítsen ki,annyi megoldás van.
 14/34 A kérdező kommentje:

Nem akarom elhagyni, mert nagyon szeretem.

Másrészt nem akarok vibrátort sem használni, ez neki is "lekicsinylő" érzés lenne és kellemetlenül érezné magát

15/34 anonim ***** válasza:

nem akarok szenyózni és fiatal korom ellenére osztani az észt,de ez tényleg kicsi.:S:S:S

mit fogsz tenni?

2011. aug. 9. 14:58
 16/34 anonim ***** válasza:
Még csak tegnap feküdtetek le először, most normális h lesokkolt, de tuti hogy idővel kitaláljátok mit hogyan csináljatok hogy mindegyikteknek jó legyen! kitartás!
2011. aug. 9. 15:03
 17/34 A kérdező kommentje:

Nem tudom...... :(

Szeretem érezni, hogy a pasim bennem van.

2011. aug. 9. 15:04
 18/34 anonim ***** válasza:
Van olyan cucc, amit rá kell húzni a péniszre aktus alatt. Tehát azzal együtt dug téged. Így benned vastagabb dolog lesz, neki meg azt hiszem ugyanolyan jó, mert belül rezeg vagy mi... ilyesmit olvastam.
2011. aug. 9. 15:08
 19/34 anonim ***** válasza:

Mekkora volt a legnagyobb cucc, amit fel bírtál dugni magadnak, mikor érzed, hogy benned van valami?

Nem lehet amúgy, hogy a srác is idegeskedett, azért nem volt olyan jó az első? Nem kéne kicsit várni ezzel, hogy lehet hogy később alakultok még?

2011. aug. 9. 15:09
 20/34 anonim ***** válasza:

Együttérzek veletek!

Irj egy e-mailt,segitek! (csak ird oda,hogy milyen témában irsz,hogy tudjam)

2011. aug. 9. 15:13
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!