Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomnak kicsi. Ti mit tennétek a helyemben?
Már 5 hónapja együtt vagyunk és még csak még tegnap feküdtünk le először.
Elég furcsa volt, mert olyan volt, mintha egy nagy méretű tampon lett volna ott..... :/
Láttam szegényen, hogy szégyenli magát, de én mondtam neki, hogy erről nem ő tehet.
Nagyon szeretem! Ő a legnormálisabb pasi, akivel valaha találkoztam. Szeret bújni. Napjában többször megölel, megcsókol, aranyosan odabújik hozzám.
Viszont nem tudom, hogy hosszú távon hogyan működne ez az egész, mert mindenkinek vannak szexuális igényei...

8 cm? Nem írtad el?
Amugy sokan vannak akik cserélnének veled mert senijuk sincs, plane normalis! Azert megertelekde en azt mondom nincs lehetetlen. Kreativitas kerdese, hogy boldog maradsz vagy keresgelhetsz kitudja hany evig h megint normalisat talalj.

Egy vibrátor nagyon jó megoldás és ezt ő is megértheti. Bár nincsenek méretbeli problémáim, de sokat használtam a kapcsolataimban, mert egy plusz játéknak, élvezeti formának is jó és teljesen helye van egy normális szexuális kultúrával megáldott pár esetében.
Egyébként gondolom a barátod is tisztában van a "hiányosságával". Miért nem lehet megbeszélni? Elmondani neki, hogy szereted őt, együtt akarsz vele lenni és pont, hogy ne okozzon ez a dolog problémát szeretnéd, ha ilyen segédeszközzel tennétek élvezetesebbé az együttléteket.

Én azt mondom hogy semmiféle képpen ne használjatok segédeszközt! Gondolj bele,milyen megalázó a barátodnak!
Ne bántsd ilyennel!

Nekem volt már két párom,akiknek szintén "kicsi" volt,centiméterben nem tudnék mondani semmit.Az egyikbe belevoltam zúgva nagyon és rövid ideig tartott a kapcsolatunk,ő hagyott el,így nagyon megmaradt bennem.Amit szex közben művelni tudott velem,az valami leírhatatlan.Megtanított arra,hogy én is jónő vagyok,gyönyörű stb és jó velem a szex. Mindig nagyon odaadó volt velem,de rövid ideig tartott sajnos a kapcsolat.(elköltözött messzire).A másikkal én szakítottam.Kezdetektől fogva nem volt olyan szuper jó a szex,próbáltunk mindent megtenni,ez egy hosszú kapcsolat volt,és nagy volt a szerelem.Nem volt annyira odaadó, szerintem annyira tapasztalt sem mint az előző partnereim.Utólag visszagondolva egyikkel sem a méret miatt lett vége. Nekem más elvárásaim vannak egy kapcsolatról, viszont azt hozzá teszem,hogy egy plusz dolog ha valakinek jó a péniszmérete és jól tudja használni és odaadóan viselkedik a nővel szex közben. Ehhez mértem mérlegelj,hogy minden másban a párod megfelel-e neked!Ha később sem tudsz semmibe belekötni,akkor maradj vele.Ha jönnek elő problémák,akkor úgysem a péniszmérete miatt jönnek elő a problémák,és amúgyis szakítás a vége!
Én sem tudnék úgy szexelni senkivel,hogy közbe nekem mondjuk egy csiklóizgató vibrátort kell magamhoz szorítani,hogy elélvezzek....

Ha ilyen rendes hozzád, eszedbe ne jusson elhagyni! Nem
biztos, hogy találsz még egy ilyet! A legtöbb fiú sajnos
csak arra hajt, hogy meglegyen neki a kiszemelt csaj. És
ha ilyen rendes, hogy naponta kimutatja, mennyire szeret,
soha nem fog cserben hagyni, mindig számíthatsz rá. Hidd
el, ez jónéhány centivel felér!

Hűha, 8 centi....az tényleg nagyon kicsi. :(
Vannak a neten tényleg működő pénisz nagyobbító gyakorlatok, azzal talán 12re is fellehetne tornázni.
A másik amit lehet tenni, hogy Keigel gyakorlatot csinálsz, így te is szűkebb leszel, jobban fogod érezni.
Pózban pedig a kutyát ajánlom, akkor tud a férfi a legmélyebbre hatolni.
Mindenesetre nagyon szomorú szituáció, mert sajnos téged is meglehetne érteni ha elhagynád, de mindenképpen próbáljátok meg a fent leírtakat ha ennyire szereted, és ilyen jól bánik veled...Aztán ha így sem lesz kielégítő számodra a dolog, akkor szerintem hagyd ott...Előbb utóbb úgyis az lenne a vége, nem lehet úgy párkapcsolatban élni, hogy nem jó a szex.
21/f

Én megértem h kicsinek találtad... De azonnal vitted a centit h megbizonyosodj róla?
Vagy nem értem. Sose jutott még eszembe lemérni a pasim farkát.

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!