Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Sztriptiz? Hogyan csináljam?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sztriptiz? Hogyan csináljam? Milyen szerkót és zenét ajánlanátok?

Figyelt kérdés
nő vagyok 16 éves, és szeretné a barátom, tudom h minden álma ez.. viszont szégyenlősebb alkat vagyok szoval nehéz lesz, de érte bármit..(L)
2011. aug. 8. 21:03
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
igen fennt de egy cicás kép van kint, de rakhatok ki ha gondolod..
2011. aug. 19. 09:43
 22/25 anonim ***** válasza:
Aha, megnéznélek :)
2011. aug. 22. 23:20
 23/25 A kérdező kommentje:
jó hát akkor majd holnap vagy holnapután tudok feltenni majd irok privit h kit keres--
2011. aug. 23. 20:06
 24/25 anonim ***** válasza:

tegnap 20:06

Oké :)

2011. aug. 24. 07:51
 25/25 viviee válasza:
Uhjajaj a barátodnak szriptízelsz, de már innen egy kis bók miatt mással ismerkedsz.:D Neem, te nem vagy olyan!:) Nah mindegy, ez csak az én személyes véleményem az itt elolvasottakról. Én is sztriptízeltem nem rég a barátomnak,bennem is voltak gátlások, de ahogy beindult a zene, arra gondoltam, hogy igenis szexi vagyok, nem véletlen mondják és most csak neki mutatom magam, mitől féljek?! Nos, én Carmen Elektra sztriptíz aerobik c. vidijeiből is vettem el jó pár mozdulatot , illetve Pirner Alma videói is jók. Zenének meg például, ha lassút szereted, Jessica Rabbit: Why don't you do right, ha gyorsabbat, kakor meg előttem szóló is említette a lady marmalade-t. ;) 17/L
2013. aug. 4. 19:24
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!