Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Sztriptiz? Hogyan csináljam?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sztriptiz? Hogyan csináljam? Milyen szerkót és zenét ajánlanátok?

Figyelt kérdés
nő vagyok 16 éves, és szeretné a barátom, tudom h minden álma ez.. viszont szégyenlősebb alkat vagyok szoval nehéz lesz, de érte bármit..(L)
2011. aug. 8. 21:03
1 2 3
 1/25 anonim válasza:
50%
ajnálom ezt a szerkót: [link] és persze szerezz be 1 horganyzott vascsövet a szobába.
2011. aug. 8. 21:04
 2/25 A kérdező kommentje:
basszus... na bocikám bocikám... milyen emberek vannak XD
2011. aug. 8. 21:11
 3/25 anonim ***** válasza:
71%
2011. aug. 8. 21:47
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
Szóval tényleg nehéz lesz, ha szégyenlős vagy! A legfontosabb, hogy számodra ismerős legyen a hely, ne érezd magad feszélyezve! Próbálj meg mindent Te irányítani (zene, világítás...). De készülj arra, hogy nem dől össze a világ, ha nem jön össze, így is, úgy is felejthetetlen lesz mind a kettőtöknek. (Csak egy tipp, ha elveszted a fonalat, akkor rángasd fel a barátodat és kérd meg, hogy segítsen!)
2011. aug. 8. 21:48
 5/25 anonim válasza:
2011. aug. 8. 22:08
 6/25 anonim ***** válasza:

B@szki! 16 éves lányok sztriptízelnek, aztán meg szétkúratják a kicsi puncijukat és én ebbőll mindig kimaradok!!! :((((((((( Ezenkívül mélységesn fel vagyok háborodva!

Amúgy Carmen Elektra Sztiptíz aerobik c dvd-jének mindhárom része fent van a neten, és tutira találsz tanácsokat Pirner Alma sztriptíz világbajnokunktól is!

2011. aug. 8. 22:44
 7/25 anonim ***** válasza:
42%
16 éves és nő egy mondatban. Röhej.
2011. aug. 9. 00:06
 8/25 anonim ***** válasza:
tegyél be valami metált, kötözd ki egy székhez, te meg vegyél fel valami bakancsot és semmi mást(!), aztán kezdd el neki rázni a hajadat, utána hozz egy baltát, vágd a fejébe(ettől biztos felizgul), majd húzd le a gatyáját, cumizd le, utána húzd ki belőle a baltát, mer útba van, fog meg, dobd le az ágyra, jöhet egy gyors menet, aztán futás az ablakon át, jönnek a rendőrök...
2011. aug. 9. 11:48
 9/25 A kérdező kommentje:

barmok kiméljennek és ha valaki fel van rajta háborodva h 16 évesen az egy éves kapcsolatomba szeretnék valami ujat hozni, az menjen oda..

mert nem a ti dolgotok, és én nem baszatom meg magam mindenkivel, ő az első barátom és ha valaki nem tud normális választ az ne irjon..

az értelmes válaszokat köszönöm:))

2011. aug. 9. 14:25
 10/25 anonim ***** válasza:

ma 14:25

Senki nem mondta hogy mindenkivel!!!!!!!!

De gondolom a barátod rendesen megtöm. :DDD

Vagy ti azok a maszatolós fajták vagytok? :D

Amúgy az életkorodra és a sztriptíztre nézve sem fejeztem kis semmiféle rosszalló összefüggést!

Ugye, hogy a te értelmezésedet is mennyire megmérgezi a sok előítélet?!

Ezért háborodtál fel. :) Pedig nem lettél megszólva!

2011. aug. 9. 23:45
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!