Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sztriptiz? Hogyan csináljam? Milyen szerkót és zenét ajánlanátok?

B@szki! 16 éves lányok sztriptízelnek, aztán meg szétkúratják a kicsi puncijukat és én ebbőll mindig kimaradok!!! :((((((((( Ezenkívül mélységesn fel vagyok háborodva!
Amúgy Carmen Elektra Sztiptíz aerobik c dvd-jének mindhárom része fent van a neten, és tutira találsz tanácsokat Pirner Alma sztriptíz világbajnokunktól is!

barmok kiméljennek és ha valaki fel van rajta háborodva h 16 évesen az egy éves kapcsolatomba szeretnék valami ujat hozni, az menjen oda..
mert nem a ti dolgotok, és én nem baszatom meg magam mindenkivel, ő az első barátom és ha valaki nem tud normális választ az ne irjon..
az értelmes válaszokat köszönöm:))

ma 14:25
Senki nem mondta hogy mindenkivel!!!!!!!!
De gondolom a barátod rendesen megtöm. :DDD
Vagy ti azok a maszatolós fajták vagytok? :D
Amúgy az életkorodra és a sztriptíztre nézve sem fejeztem kis semmiféle rosszalló összefüggést!
Ugye, hogy a te értelmezésedet is mennyire megmérgezi a sok előítélet?!
Ezért háborodtál fel. :) Pedig nem lettél megszólva!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!