Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sztriptiz? Hogyan csináljam? Milyen szerkót és zenét ajánlanátok?
A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 22:44
neki szolt az előitélet mert ő rendesen jellemzett : //

tegnap 20:30
Már mi is szerepelt konkrétan abban a rendes jellemzésben? :)
B@szki! 16 éves lányok sztriptízelnek, aztán meg szétkúratják a kicsi puncijukat és én ebbőll mindig kimaradok!!! :(((((( Ezenkívül mélységesn fel vagyok háborodva!
hát ez, a rosszabbik része, amit utánna irtál az hasznos volt de ez ne haragudj, de ne egy 16 évesnek szipozd a tiniket, főleg ne egy olyannak aki közel se olyan mint a többi..: // a felháborodásodat meg nem értem, de nem is akarom, és senki nem kérdezte a véleményedet.. ennyit erről : //

tegnap 13:50
Naugye hogy az előítéletek téged is befolyásolnak! :)
Azt nem szitkozódásnak szántam, hanem sajnálkozásnak. Igaz kicsit durván fejeztem ki magamat, amiért bocs! De csak az volt a fejemben, hogy egy szép testű fiatal lány, aki olyan izgalmas nemi élettel bír mint te, az nagyon csábító és vadító. Nekem pedig ilyenben semmi részem sincs, mert már bőven elmúltam 20 a barátnőm 32, és cseppet sem eleven, alig akar a normál aktusból is valamit, nemhogy valami izgalmasat, pedig arra én is vevő vagyok!
Szóval ott vagy te, az éppen kinőiesedett feszes testeddel, szép kerek melleiddel és a paskolni való kis fenekeddel, amin valószínűleg istenien áll a csipkés tanga (nem úgy mint a barátnőmön), és van egy szerencsés csávó aki mindezt csont nélkül megkaphatja, egy valószínűleg nagyon izgató szex kíséretében, miközben nekem semmi hasonló nem jut az élettől. Nem hiába mondják hogy a jó szex a jó kapcsolat egyik alapköve! Borzalmasan irigy vagyok most. :S
jaj hát igazán sajnálom, azt hittem szitkozodásból irtad:S:S
ne haragudj!
nekem se biztos h menni fog, karcsú vagyok való igaz, de szégyenlős nagyon:S:S de azért megpróbálom:):)

tegnap 15:12
Na így nem lehet!
Nem tudom hogy nézhetsz ki de gondolom 16 évesen negyon jó kis tested lehet amit majd 10-20 év múlva is vissza fogsz sírni :D szóval kétlem hogy ne tetszene a sztriptíz.
Az akrobatikus hirtelen hadonászós dolgokat el lehet hagyni, de az érzéki vonaglást nem.
A szex és minden ahhoz köthető dolog akkor igazán jó, és tetsző ha gátlástalan és vágyakkal teli.
Szóval a legtöbbet azzal árthatsz ha belső gátlásaid vannak!
Amúgy jól nézel ki?
hát azt mondják jol nézek ki, bár sztem nem.
ugyanis hatalmas kék szemem van, mindenkinek barna és pici, nekem meg tul nagy : (( mellig érő barna hosszú haj, és vékony, de magas.(170cm)kb.

tegnap 13:09
Hát ez nem mond sokat. Egy kép jobb lenne. :) Amúgy meg a legszebb lányoknak nem is barna a szemük, hanem pl acélkék. :)

tegnap 10:28
Fent vagy iwiw-en? :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!