Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szexre vágynék, de a barátom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexre vágynék, de a barátom még nem akarja. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Ő 18, én 16 éves. Nem volt még petting sem, pedig násfél éve "járunk". Ötleteket adjatok légyszi, hogy hogyan tudnék e téren kezdeményezni... Azt mondta csak akkor lehet, ha szigorúan idősebb leszek. :S
2011. aug. 8. 16:14
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
46%
Örülj neki,hogy vigyáz rád,ez azt jelenti hogy nem csak a szexet akarja tőled! Becsüld meg,ritka az ilyen fiú! Igen,nehéz,főleg ha veled van...de ha ennyire védelmez,nem tudsz mit tenni,szeresd-éreztesd vele hogy vágysz rá-simogasd,csókold-->ez még nem bűn.Szerencsés vagy.
2011. aug. 8. 16:49
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Gyerekek, ezt ne csináljátok már. Keveritek a szezont a fazonnal!

"nem csak a szexet akarja tőled" - Ja, mert ha lefeküdne vele, akkor már CSAK azt akarja, mi? Ez hülyeség. Ebből az derül ki, hogy azt NEM akarja, ami abnormális.

Meg mi az, hogy "védelmez"? Nem tudtam, hogy egy párkapcsolatban a szex rossz dolog, amitől meg kell védeni a másikat. Aki ezt gondolja, azzal valami nincs teljesen rendben.

"Szerencsés vagy" - Én meg azt pont mondanám, hogy nem vagy szerencsés. Rohadtul nem. A "szerencsés" fogalma addig terjed ki jelen esetben, hogy nem akart megdöngetni az első randin 14-15 évesen. De másfél év után, 16 évesen ez már nem szerencse, hanem inkább valami betegség.

Szerintem beszélj vele erről komolyabban, mert szerintem egyenesen nevetséges, hogy gyakorlatilag gyerekként kezel, és majd ő mondja meg, hogy ti mikor szexelhettek. És ezt most attól függetlenül mondom, hogy alapból abnormális, hogy egy 18 éves srác nem akar szexelni.

2011. aug. 8. 16:59
 13/23 anonim ***** válasza:

ma 16:44

A kutyás beszólásodra büszke lehetsz. Troll.

Amúgy meg a 16 év jelen körülmények között egyáltalán nem durva, és egyenesen felháborító, hogy a srác nem hajlandó a lány kérésének eleget tenni.

Plusz hozzájön az is, hogy eleve abnormális, hogy másfél év után még csak nem is jutott eszébe, hogy próbálkozni kéne.

Rohadt életszerűtlenek vagytok. Nektek annyi jött le a fenti szövegből, hogy "juj, még csak 16 éves, biztos csak meg akarja dugatni magát". Tovább kellene lépni egy szintet.

2011. aug. 8. 17:04
 14/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy vannak itt olvasni és értelmezni tudó emberek, akik átlátják a helyzetemet:)

A kérdést nem a barátom szidalmazására írtam ki, de ennek ellenére nem gond ha többen is nem normális dolognak tartják az ilyen kapcsolatot.

De ezen hogyan változtassak?

2011. aug. 8. 17:28
 15/23 anonim ***** válasza:

Hát, én az előbb azt tanácsoltam, hogy szakíts vele. Talán egy kicsit durva tanács ez, szóval inkább visszavonom. De amit nem kerülhetsz el szerintem, hogy ezt meg kell beszélned vele. Számon kell kérni rajta, hogy mégis mit jelentsen ez. Vagy a B opció, hogy a hormonjaira kell hatni, de az nem biztos, hogy bejön, mert valami itt nincs rendben.

Ja, és bocs, nem akarom feltétlenül szidni a barátodat, de sajnos kénytelen vagyok, mert szerintem ez már túlmegy egy határon...

2011. aug. 8. 17:36
 16/23 anonim válasza:
hát azért a barátodnál nem gyenge defekt van ha nem akar szexet... most őszintén férfi az ilyen? de lehet meleg vagy valami és alibiből vagy csak neki...nem tom... de az ilyenek megis érdemlik ha más huzza karóba a csajukat : )
2011. aug. 8. 18:19
 17/23 anonim ***** válasza:

Jajj, de szeretem amikor a lányokhoz vagdoshatom a saját szövegüket, amikkel imádnak dobálózni!

HA SZERETED MEGVÁROD MÍG Ő IS BENNE LESZ.

A viccet félretéve ez bizony így van!

2011. aug. 8. 18:28
 18/23 anonim ***** válasza:

ma 18:28

Ez akkor is abnormális lenne, ha a lány nem akarná, és közben 18 éves, meg 1,5 éve együtt vannak. Mindenképp valami gond van ezzel, most nem az a lényeg, hogy ki nem akarja.

(Mellesleg még inkább furcsa, hogy a fiú nem akarja, mert az a normális, hogy a fiúk szokták akarni. Most ne menjünk bele abba, hogy miért, ez van, és kész.)

2011. aug. 8. 18:32
 19/23 anonim ***** válasza:
Hova fejlődött ez a r*hadt világ... Akár az is lehet, hogy a srác keresztény, és nem az minden álma, hogy megd*gjon 16 évesen!! Gondolkozhatnátok is egy kicsit! Mi a jó abban, hogy 16 évesen elveszti a szüzességét?! Nem ettől lesz felnőtt nő, még csak nagylány sem lesz tőle! Előbb egy kis női öntudat kéne a fejekbe, ami büszke az ártatlanságára, nem pedig cikinek érzi, hogy, még csak nem is nagykorú, de még szűz... A srác tényleg ostoba, ha egy ilyen lányt szeret.
2011. aug. 8. 21:46
 20/23 anonim ***** válasza:

Utolsó: egy keresztény, 18 éves nem kívánhatja a szexet? :D

Akármerről is nézem, hiába 18éves és szereti a barátnőjét érdekes hogy 1.5 év alatt semmi szexualitásra utaló jelet nem adott a barátnőjének... főleg így hogy a kedves kérdező szeretné a dolgot.. nem lehet hogy megcsal? Ez egy pasitól nem normális akkor se...

21/L

2011. aug. 9. 00:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!