Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szexre vágynék, de a barátom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexre vágynék, de a barátom még nem akarja. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Ő 18, én 16 éves. Nem volt még petting sem, pedig násfél éve "járunk". Ötleteket adjatok légyszi, hogy hogyan tudnék e téren kezdeményezni... Azt mondta csak akkor lehet, ha szigorúan idősebb leszek. :S
2011. aug. 8. 16:14
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
64%
"Azt mondta csak akkor lehet, ha szigorúan idősebb leszek. :S" Éretten gondolkodik a barátod.
2011. aug. 8. 16:16
 2/23 anonim válasza:
Ez nemprobléma.Szólj hova menjek :F (19 F)
2011. aug. 8. 16:17
 3/23 anonim ***** válasza:
68%

menj be a szobájba, vetkőzz le pucérra és egy reflektorral világítsd ki a p*.ncidat! ez 100% h bejön

na jó a reflektor nem muszály, csak akkora ha még midnig nem érti a célzást

2011. aug. 8. 16:19
 4/23 anonim ***** válasza:
9%
VEGYÉL EGY KUTYÁT!!!
2011. aug. 8. 16:20
 5/23 anonim ***** válasza:
68%

Az utolsó válaszoló nem érti. A férfi tudja, hogy a kérdező le szeretne feküdni vele, csupán elég érett a gondolkodása ahhoz, hogy nemet mondjon a saját vágyainak.

Kérdező: Mit csinálj? Várj. 16 évesen nem kell még szex, elhiheted.

2011. aug. 8. 16:22
 6/23 anonim ***** válasza:

Hát ez a 16 évesen még nem kell szex jól hangzó duma, de a szex a világ legjobb dolga és én így utólag inkább olyan hamar kezdtem volna amint lehet mondjuk én pasi vagyok, de gyanítom, hogy a nőknél is így van.

Ha pasi lennél akkor nem tehetnél semmit, de lány vagy úgyhogy csak fel tudod úgy izgatni a pasidat, hogy ne tudjon ellenállni.

2011. aug. 8. 16:31
 7/23 anonim ***** válasza:
27%

Ez nem érett viselkedés, ez szánalmas viselkedés.

Az érett viselkedés az, hogy nem kényszeríti rá, hanem addig vár, amíg a lány felkészül rá, meg már egy ideje együtt vannak. A szánalmas meg pont ez: a lány másfél év után akarja, de a csávó meg csak kifogásokat keres.

Ezt a kifogást akkor lehetne elfogadni, ha a lány mondjuk 13 éves lenne.

Kérdező, én a helyedben szakítanék vele. Most ez nem vicc. Szerintem ez elfogadhatatlan.

2011. aug. 8. 16:34
 8/23 anonim ***** válasza:

Ja igen, izgasd fel, mássz rá, vetkőzz le előtte, stb. Jól írják előttem, ez lányként nem nehéz.

De ismétlem, váratlan reakciók előfordulhatnak, mert ez a viselkedés már alapból furcsa.

2011. aug. 8. 16:35
 9/23 A kérdező kommentje:

Igen, éppen ezért kérdeztem, mert szerintem is furcsa...:/ És a kapcsolatunk alatt soha nem tett még olyan megnyilvánulásokat, célzásokat hogy akármi "intimebb manővert" szeretne végrehajtani velem... :S

És nekem ez a helyzet kicsit kellemetlen is, mivel mondtam neki, hogy én szeretném már, de ő rebbenés nélkül rá tudta vágni ezt a választ.

Pedig szeretjük egymást, és én bízom is benne...

2011. aug. 8. 16:41
 10/23 anonim ***** válasza:
56%
A kutyás vagyok. Most komolyan... 16 évesen elveszteni a szüzességed?! Már ne is haragudj de nem kéne csak azért ezt csinálnod mert a mai lányok 75%-a r*banc és már 14-15-16 évesen d*gatja magát!
2011. aug. 8. 16:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!