Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szörnyen érzem magam. Mit tehetnék? F/20
Figyelt kérdés
Szerelmes vagyok apám hugába, én 20 éves vagyok, ő meg 26.
Már többször szeretkeztem vele, amikor például egy családi bulin berúgott, kihasználtam részegségét...
Vállaljam fel érzelmeimet? Apám azt se tudja, hogy lefeküdtünk. Vajon nagyon kiakadna, ha megtudná? Segítsetek légyszi
2011. aug. 8. 14:27
11/14 anonim válasza:
A nagynénéddel?:D Fúj. Menj orvoshoz. Azt tehetnéd. Vidd a bulát is. Bár nem akarom elhinni hogy ez igaz.
12/14 anonim válasza:
hát elég gáz
egyszer előfordul-> oké, véletlen "spongyát rá2
de, h többször és megint akarod...hát érezd is magad szörnyen
apád meg tuti kinyír ha megtudja :D
13/14 anonim válasza:
megkúrtad a nagynénédet? ügyes vagy, tedd közzé hátha kapsz ösztöndíjjat
14/14 anonim válasza:
azért mekkora szöveg lenne már egy sörözés közben a haverokkal, hogy megbasztam apám hugát?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!