Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A pasik szeretik ha a csajok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik szeretik ha a csajok nem adjak konnyen oda magukat?

Figyelt kérdés
Ertem erre a csokot is ...tegnap leakart smarolni az eggyik fiu akivel randiztam,s nem engedtem... ez szamara milyen lehetett?H meg ennyit sem engedtem.fiuk?
2011. aug. 8. 11:26
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem csak ciki volt neki.Nem baj az,ha nem engeded magadat elsőre,de azért néha egy-egy morzsát adhatnál magadból,hogy érezze,hogy van értelme teperni.
2011. aug. 8. 11:29
 2/9 anonim ***** válasza:
nem.
2011. aug. 8. 11:36
 3/9 anonim ***** válasza:
Nincs azzal semmi gond, ha nem engedted neki, de valóban mindig egy kicsivel többet engedj neki, hogy lássa van értelme, mert egy idő után belefárad az egészbe és otthagy.
2011. aug. 8. 11:37
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem szertjük. Azt viszont szeretjük ha látványos húzod az agyunkat picit, de közben tudjuk, hogy csak játszol nem pedig visszahúzódó vagy. Szóval ha kacér vagy az bejövős. ha szendeszűz visszahúzódó kislány az nem.
2011. aug. 8. 11:45
 5/9 anonim ***** válasza:
Az se jó, ha fél óra ismeretség után leszopsz egy srácot, de az se, ha hetekig nem hagyod magad megcsókolni se. Arany középút! :)
2011. aug. 8. 11:50
 6/9 A kérdező kommentje:
Hat en is sunyi voltam,mert volt mikor kozelebb mentem,meg meg pusziltam csak nem csokoltam ugy rendesen meg...emlitette h nm szereti azokat akik egybol ramasznak..
2011. aug. 8. 11:51
 7/9 anonim ***** válasza:
Engem az villanyoz fel, ha a csaj húzódozik, de látom a szemében, hogy alig várja. Ne másszon rám, de érezzem, hogy akarja.
2011. aug. 8. 12:56
 8/9 anonim ***** válasza:

szar lehetett neki.Én ha meg akarok csókolni egy pasit akkor meg is csókolom :D de akkor a pasik is ugyanúgy odaadják magukat nem csak a nők :D a nők is ugyanolyan emberek ugyanolyan jogokkal és ugyanolyan szexuális vágyakkal stb..

L19

2011. aug. 8. 16:16
 9/9 anonim ***** válasza:
oké hogy nem szereti ha egyből rámásznak, de azért a csókot lehetne engedni, különben nagyon ciki neki ez, és azt hiszi hogy nem akarsz semmit csak játszadozol vele...
2011. aug. 8. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!