Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit gondoltok a betegség miatt körbe metélt palikról? éreztek egyfajta undort emiatt?
A lányok örülnek a körülmetélt pasiknak:
1., Bizonyított tény, hogy a méhnyakrák előfordulása sokkal kisebb a körülmetélt férfiak partnerei körében (ld. zsidó közösségek).
2., Mivel a makk szabadon van, ezért folyamatos irritációnak van kitéve és ez miatt "érzéketlenebb" kicsit - ez nem negatív értelmű - ez miatt általában az ilyen férfiak tovább bírják a szexet.
21:39:
Hány körülmetélt pasihoz volt szerencséd? Csak mert én körül vagyok és úgy a partnereim fele rá sem jött mondjuk az első alkalommal, hogy más lenne az enyém.
(A partnereim kb. félszázat jelent darabra, 23-61 éves kor között ...)
Hát, szerintem azért a lányok többsége rájön, hogy valami nem stimmel, csak nem mondja. Kint van a makkod és száraz is, nincs ott előbőr, amivel játszani lehetne, miért ne látnák, hogy valami nem stimmel?
Nekem se jelezte eddig mindenki, hogy "hé, neked meg nincs előbőröd", mivel azt se szokták mondani, hogy "hé, neked nincs hosszú hajad" hát igen, mert LÁTNI és ennyi....
Nekem mindig rossz élmény volt ez, először a nők a makkon levő foltosodást (Amivel nem lehet mit kezdeni sajnos) kezdték nézni, meg hát az is kisült, hogy orális szexre alkalmatlan vagyok (megerősödött a makk felszíne, felejtős).... stb
Para, úgy, ahogy van
Bizonyított tény, hogy a méhnyakrák előfordulása sokkal kisebb a körülmetélt férfiak partnerei körében (ld. zsidó közösségek).
Ez nem igaz. Az nyert bizonyítást, hogy a higiénikusan tartott péniszt kerüli el, valamit annak gazdájának a partnerét a HPV és a többi. Dániában évekkel ezelőtt közzétették a kutatási eredményt, ami erről szól. Szóval, nem kell csonkolni a tisztaságért, főleg nem Európában.
"Mivel a makk szabadon van, ezért folyamatos irritációnak van kitéve és ez miatt "érzéketlenebb" kicsit - ez nem negatív értelmű - ez miatt általában az ilyen férfiak tovább bírják a szexet."
De igen, negatív értelmű, nekem annyira érdes, kérges a makk, hogy egyáltalán nem érzek vele semmit, így nem később megyek el, hanem egyáltalán nem.
Ez miért is jó????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!