Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Normális hogy valaki a saját...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális hogy valaki a saját neméhez vonzódik vagy elitélendő?

Figyelt kérdés
2011. aug. 6. 22:17
1 2 3 4 5 6 7
 61/66 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy van. Ilyen mindkét kategóriában van. Teljes mértékben igazat adok neked, meg hát mindenkinek van saját véleménye, nemde? Nekem az a véleményem, hogy a melegeket nem kell általánosítani, nem mindegyikünk vonul fel rózsaszín bőrtangában, és nem mindegyikünk nyalja a másik nyelvét az utcán. Szerintem aki ezt csinálja (melegek), azok a homoszexuálisokat sértik, mert ezzel csak azt érik el, hogy jobban megutáljanak minket a heterok. No mindegy. Azért remélem van aki megérti ezt is. Nem betegek vagyunk, ez genetika.
2011. aug. 7. 13:37
 62/66 anonim ***** válasza:
Persze, nekem az olyanokkal, mint te az ég világon semmi bajom, engem nem zavartok, semmi közöm hozzá ki kivel osztja meg az ágyát. De ha arra gondolok, hogy a gyerekemnek azt kell látnia, hogy a melegek nyilvánosan provokáló göncökben egymást nyalva mászkálnak, akkor elborzadok.
2011. aug. 7. 13:40
 63/66 anonim ***** válasza:
Hidd el, attól én is. Egyszer egy játszótéren (?!) láttam ilyet. Oda is mentem, megkérdezni, hogy mégis mit képzelnek... na mindegy. Annak örülök, hogy megérted.
2011. aug. 7. 13:42
 64/66 anonim ***** válasza:

13:28 teljes mértékben igazad van, láthatod te is hogy milyen kérdések vannak.. amiket mi is eltűrünk, ti miért nem? ha nem érdekel, minek kell rámenni, és hozzá szólni, mikor nem rád tartozik, és csak ócsárolsz.

Mi is megtehetnénk ugyan ezt..!

Szóval jobban maradnátok, hogyha csöndbe maradnátok.

És nem kellene egymást húzni az ilyenekkel, TI magatok mondjátok, hogy ez nem jó nektek, akkor minek írogatsz, mondtuk ellened bármit is, TE PROVOKÁLSZ, aztán nyafogsz, hogy tele van minden bu*ikkal, mikor te kezdted.. !

Szóval ki itt az igazán kötekedős ?

Csak annyit kérünk hogy maradj a seggeden, és ne foglalkozz velünk, mert így magadat sem idegesíted, meg nekünk sem kell erre pazarolni az időnket, hogy a magadfajtával vitatkozzunk!

2011. aug. 7. 13:43
 65/66 anonim ***** válasza:
100%

Na látod, ha minden meleg olyan felfogású lenne, mint te, akkor senki nem szólna semmit.

Én is ismerek ilyet, mint te, tele van hetero haverokkal, jó állással, soha senki nem piszkálta, egyszerűen nem provokált senkit és nem mászott rá a heterokra. Nagyon jó lelkű férfi, és zárójelben jegyzem meg, iszonyú férfias :D

Nem olyan gyűlölködő ez a világ, ahogy egyesek beállítják.

2011. aug. 7. 13:48
 66/66 anonim ***** válasza:

Persze hogy nem. Én személy szerint, minden félét ismerek, olyat is aki provokálja a másikat, olyat is aki meghúzódik, és olyat is, mint én, nem húzódom meg, de nem provokálom a másikfelet.

És lány vagyok.

2011. aug. 7. 13:53
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!