Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy valaki a saját neméhez vonzódik vagy elitélendő?

Hülyeség, hogy évtizedek óta ugyanazt. Én tényleg olvastam a témáról, a mai napig van olyan orvos, ezt épp dokumentumfilmben láttam,akinek meggyőződése, hogy betegségről van szó. Van, aki szerint pedig genetikai. Szerintem egyikőtök sem tudja egyik álláspontot sem megcáfolni, sem alátámasztani,de nem is érdekes,mert tényleg senki sem foglalkozna ezzel, ha nem önmaguk hoznák magukat "szóba".
Tényleg vannak undorító hetero emberek is, de ettől még ugyanúgy nem fogok egyetérteni azzal, hogy meleg párok nyalakodjanak az utcán. Intézzék otthon.

ma 00:09
igazad van. Érdemes ezen vitatkozni.

Érdemes vitatkozni, ez nagyon is igaz, mert addig sem a média mossa az agyunkat. A gond csak az, hogy a média felelős a vitáért is: prédikálnak az elfogadásról, miközben szünet nélkül tolják a képünkbe a válogatott b*zikat, akiknek a többségét fizetik is rendesen a b*zulásért. Korábban én is mutogattam, hogy nézdmá ez is kib.szott f*rtúró b*zeráns, de ez mind színjáték, a melegek 99%-a nem ilyen! Ma már ég a pofám, amikor ilyet látok a tévében, hogy ilyen módszerekkel járatnak le minket! Nem kérünk az elfogadásból sem, nem vagyunk mi fogyatékosok vagy betegek, akiket sajnálni vagy elfogadni kell!
Emberek vagyunk, ugyanúgy szeretünk és gyűlölünk. Nekünk sem szabadna bedőlni a médiának és felvonulni a ''melegbüszkeségért''(aki felvonul annak feltűnési viszketegsége van és nem büszkesége. Akinek büszkesége van az nem szítja a tüzet és otthon marad szépen, mert tudja jól hogy a felvonulás csak borzolja a kedélyeket) de köztünk IS vannak hülyék, ezt bárki megértheti. Sörrel a kezedben elítélnél valakit, aki borozik? Ugye nem. Mert az ő dolga hogy mit szeret. Addig se veszi el a te sörödet! Nemde?
A magamutogató, szivárványszínű harisnyában illegő b*zit nem is a meleg-ellenesek, hanem az értelmes melegek utálják a legjobban, amiért ilyen szégyent hoz rájuk.
Normális-e, ha valaki a saját neméhez vonzódik? Kinek a szemszögéből? Heterónak nem. Homoszexuálisnak igen. Evolúciós szempontból szintén nem normális, de ebből a szempontból az sem normális, akinek ez böki a csőrét, hiszen örülne inkább hogy egy vetélytárssal kevesebb!
Elítélendő-e? Talán csak nem bűn? Én így látom: elítélendő az, aki mások ellen vét, szándékosan. Mit vét a meleg? Lop? Hazudik? Randalírozik? Sikkaszt? Ugye, egyik sem jellemző. Csak annyira, mint bárki másra. Elítélhető, aki bosszantóan b*zul, de ennyiből elítélhető bármilyen ember aki arrogáns, pletykás, pofátlan vagy bármi más bosszantó tulajdonsága van.
Az álláspontom elég egyértelmű, de érdemes erről vitatkozni, mert amikor már vita tárgyát képezi, akkor már jó úton haladunk. Persze mindenki sosem fog egyetérteni, de ez így a jó.
Ha valakinek mondanivalója van, szívesen várom privátban!
Egy leszbikus köszöni a figyelmet.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!