Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Normális hogy valaki a saját...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális hogy valaki a saját neméhez vonzódik vagy elitélendő?

Figyelt kérdés
2011. aug. 6. 22:17
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 anonim ***** válasza:
S ezzel mégis mit akarsz bizonyítani? Hogy ti rendkívül hatalmas intelligenciát kaptatok a hiányosságért cserébe? Említettem az erkölcs-mérőt. Ha egy egészséges fiú és egy egészséges lány összetalálkozik, szeretkeznek, szerelmesek egymásba, együtt élnek és gyermekeik lesznek, akkor egyikőjük sem lesz AIDS-es. Mitől lenne? Nem terjed a levegőben. Viszont ha az egyik félrelép, netán egy tetves ribanccal, akkor megérdemli, hogy megdögöljön, mert egy erkölcstelen féreg, aki tönkretett egy családot. Nos egy negatív pont az IQ-dhoz. Most pedig jön a második negatív pontod! Ha olyan rohadt okos vagy, akkor mi a k*rva anyádért nem tudod, hogy a f*szodat a pinába kell berakni, heh?? Ha ilyen a génkészletetek, akkor ott valami csak hibádzik, értem? Ez azt jelenti, hogy valóban beigazolódik, amit már szintén említettem: a világ rákossejtjei vagytok mind egy szálig! Ez volt az utolsó hozzászólásom máról, ti. valaki dolgozni fog holnap is, nem pedig hajnalig egy k*csögbárban fog "rázni"...
2011. aug. 6. 22:52
 32/66 anonim ***** válasza:
78%
mert ilyen terror légkörben kell élnünk, mert pár emberke buta, okoskodó, és azt hiszi hogy mert ő hetero ő az isten, és itt prédikál nekünk.. ennyit erről.
2011. aug. 6. 22:53
 33/66 anonim ***** válasza:
20%
A b*zi az b*zi.A k*va anyjukat.
2011. aug. 6. 22:55
 34/66 anonim ***** válasza:
A fehér, keresztényi erkölccsel rendelkező heteroszexuális férfiak és nők betegsége, vagy az Afrikából beszökött majmoké, valamint azoké a hülyéké, akiknek tetszett a rasszok közötti keveredés, mint amolyan legtiltottabb gyümölcs? S ezzel komolyan lezártam máról. Jó éjt, szúrjatok egymásba egy heroinnal teli fecskendőt, amely még egy kis AIDS vírust is tartalmaz... Éljen a fehér faj!
2011. aug. 6. 22:57
 35/66 anonim ***** válasza:

Mr Master baszóót .. lol. Egy ez nem hiba, nem selejtek vagyunk, mi is emberek vagyunk kiknek csak a nemi irányultságaik változok, mi lenne hogyha kaptunk volna hozzá még pl. gondolatolvasást, vagy nem tudom, ez is gén, akkor mi lenni, vagy bármit mondhatnék, te meg itt vagy egy kis hetero, és osztod hogy NEKED mi a helyes!

már bocs..

2011. aug. 6. 22:58
 36/66 anonim ***** válasza:
79%

master

amit irtál az kép rolad. ocsmány szád van és ocsmány életed. persze ennyi észhez ez jár. nem irok többet se neked se a te ku.rva any.ádnak akiért érte jöhetnél mert egy forintot se keres itt a sarkon, és ma még nem evett.

37/66 anonim ***** válasza:

ma 22:52!

Hagyd a p.csába őket:D Ne húzd fel magad ilyeneken, nincs értelme velük foglalkozni. Én is leszarom őket magasról.

38/66 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt a kérdést te sem gondoltad komolyan.Nyilván nem normális és nem természetes de manapság az emberek kénytelen elnézni a sok deviáns viselkedés formát,mert semmit nem tudnak tenni ellene.
2011. aug. 6. 23:19
 39/66 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem természetes, de veleszületett és nem kell ellene tenni semmit, csak meg kell érteni.Aki meg ezt utálja az ilyen oldalakon ne csámcsogjon és titokban ne csurgassa a nyálát , hanem menjen olyan oldalakra ami öt szorakoztatja.
2011. aug. 6. 23:27
 40/66 anonim ***** válasza:

Nekem semmi bajom velük, csak engem hagyjanak békén.

Hogy betegség, genetikai vagy miegymás, ezt nem lehet tudni, kb. évente mást bizonyítanak be.

Azzal nagyon nem értek egyet,akik itt a nyilvános csókolózást és egyebeket emlegetik. A homoszexualitás természetellenes. Nem csoda, hogy néhány embert felkavar. A fene sem foglalkozna vele, ha nem lennének ilyen magamutogatók. Engem sem érdekelnek, de egyszerűen a magamutogatók gusztustalanok.

2011. aug. 6. 23:28
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!