Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem szeretik a lányok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem szeretik a lányok az anál sexet? Lányok irjanak!

Figyelt kérdés
2011. aug. 6. 15:15
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
37%

Ja meg jöttek még páran azzal, h pénisznél vastagabb dolgok is jönnek kifelé onnan, és az nem fáj. Nem tudom, de nekem az extravastag, ami néha előfordul, szintén fájdalmat okoz. Anális szex / ujjazás közben pedig pont olyan érzésem volt, mint hasmenés közben szokott lenni. Ez nem izgat, hanem az élettől is elveszi a kedvem. Nem szeretem, amikor hasmenésem van, és még szex közben is azt kell éreznem??

19/N megint.

2011. aug. 8. 00:48
 42/43 anonim ***** válasza:
47%

Hiába írsz prózákat akkor is egy marad a lényeg.A pasid rosszul csinálta és ezért nem szereted.Egyébként nagyon jó dolog.

A sex pedig nem poén.Kár poénkodni vele...

2011. aug. 8. 01:55
 43/43 anonim ***** válasza:
52%
Nem undorodom tőle, mert ápolt, tiszta vagyok ott is, de nem szeretem. Az első alkalommal igenis fájt, pedig a pasim óvatos volt. Aztán megengedtem neki még párszor, és utána a második alkalomtól már nem fájt, olyan semmi különös érzés lett, az az elviselhető kategória, de számomra semmi élvezetes nincs benne, ezért nem is engedem meg a pasimnak ezt. Sok mindenbe benne vagyok, nem hiszem hogy ettől önző lennék, mélytorok és számbaélvezés is részemről teljesen ok de ez nem. Az olyan pasikat meg csak sajnálni tudom, akik azon hogy a nő nem akarja az anált fölháborodnak, és hajlamosak önzően reagálni.
2011. aug. 8. 10:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!