Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem szeretik a lányok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem szeretik a lányok az anál sexet? Lányok irjanak!

Figyelt kérdés
2011. aug. 6. 15:15
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
27%

19:24

az a nő, akiben annyi szexuális tudatosság nincs, hogy partnert tudjon választani, az talán ne panaszkodjon

2011. aug. 6. 21:17
 32/43 anonim ***** válasza:
60%

kedves 20:48

Az viszont nem mindegy,hogy bentrol kifele,vagy kintrol befele megy az a valami...egyaltalan nem mindegy!!!

2011. aug. 6. 22:36
 33/43 anonim ***** válasza:
62%

ma 22:36

Mért is nem?

2011. aug. 6. 22:56
 34/43 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem az a bizonyos lyuk, egyáltalán nem a szexuális örömök elvégzésére való.

Ráadásul fáj is. Annyi minden kivan már találva hogy hogy szexeljenek, kényeztessék egymást...legközelebb már a pasi a csaj fülébe fogja dugni ?

2011. aug. 7. 12:33
 35/43 napietus ***** válasza:

"Azok, akik itt mélyen elítélik, undorítónak tartják az anált, meg fájlalják, hogy mosakodni kell előtte, azok a nők milyen intim higiéniával rendelkeznek?"

azért ne keverjük már össze a napi rendes tisztálkodást a beöntéssel. mert a végbél teljesen székletmaradvány-mentes csak beöntés után lesz.

2011. aug. 7. 12:39
 36/43 anonim ***** válasza:
62%
ma 12:33 a szád se arra való mégis szopsz.Csak annak fáj aki nem jól csinálja.Hihetetlen,hogy ezt nem értik meg egyesek...
2011. aug. 7. 13:04
 37/43 anonim ***** válasza:
44%
Én meg azt figyeltem meg ,h amelyik nő azt válaszolta,hogy élvezte,azt a többi,akik visszataszítónak gondolják,lepontozta!!!! Nem vagyunk egyformák van akinek bejön van akinek nem!!!Ennyi!!! most már lehet engem is lepontozni!!!
2011. aug. 7. 19:49
 38/43 anonim ***** válasza:
52%
13:04 számomra meg az hihetetlen hogy egyesek azt nem értik meg hogy van aki nem szereti ezt a féle "öröm forrást". Egyszerűen nevetséges hogy ezen kell vitatkózni hogy : jó,, nem jó, de igen is, nem dehogyis .... kinek mi !!! ÉS ENNYI
2011. aug. 7. 22:10
 39/43 anonim ***** válasza:
47%
Azt megérjük,hogy egyesek nem szeretik.Azt nem értjük,meg hogy miért mondják azt hogy borzalmasan fáj.Illetve tudjuk,hogy azért mert nem jól csinálták...
2011. aug. 7. 22:28
 40/43 anonim ***** válasza:
37%

A tegnapi hosszú storyt leírós vagyok...

Arra próbáltam rávilágítani, h nagyon sok nőnek van negatív tapasztalata, 1-2 alkalomról. Egyébként 17 évesen, ha nem tudom a szüleimmel megbeszélni, mert nem lehetett velük ilyenről beszélni, a barátaim meg azonnal leugattak, ha bármi negatívat mertem volna mondani a srácról, mert szerintük ő tökéletes volt, akkor mégis mit vártok? A srác meg beadta nekem, h ez normális, akkor meg még gyk nem volt ennyire népszerű, h megkérdezzem itt. Elég ciki dolog, első kapcsolatom alatt még nem tudtam erről ismerősöknek beszélni, előfordul. A lényeg az, h több embertől is hallottam negatív élményeket erről, és hiába mondaná nekem a világ összes embere h ő ezt már próbálta és jó, akkor sem tudnának rávenni. Sok nő van úgy vele, h valamikor 1 partnerrel kipróbálták, fájt, negatív élmény, ezután egyszerűen csak képtelenek ellazulni teljesen, ez pedig pont egy olyan dolog, ami anélkül biztosan nem megy. De ha egyszer végig paráznám az egészet, mert "úgyis megint fájni fog", akkor kizárt, h menne. Ha hasonló dolgok miatt a vaginális szex nem megy valakinek, akkor legrosszabb esetben elmegy egy szexuálpszichológushoz és megoldják a problémát valahogy. De ez egy olyan dolog, amit én is, és több ismerősöm is, nem is akarunk megoldani. Én undorodom tőle, és még ha nem is fájna egy picit sem, akkor is. A másik meg, h miért kell nekem még a beöntéssel is külön szenvedni azért, h nekem ne legyen jó, ne adj isten, még fájjon is? Mazohista vagyok talán? Ja, nem... Akkor meg? Aki itt azt mondja, h minden nő hülye, aki nem szereti, az külön élvezné, ha a pasija nekiállna koráccsal csapkodni, véresre verné, csak mert őt meg az izgatja? Mert van ilyen is. Ha utána megfelelően van kezelve, nem is fáj az annyira elvileg, meg egész hamar meggyógyul.. Neked nem is akkor áldozat, de a pasid erre izgul, mi? Nem vagyok prűd, a körülbelül normális szexuális jellegű dolgokra rá lehet venni (orális szex, extrémebb helyek, még egy tömött szórakozóhelyen (nem diszkó) is gondolkodunk a párommal, h egyszer poén lenne...), de ez attól még gusztustalan marad.

19/N

2011. aug. 8. 00:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!