Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szeretik a lányok az anál sexet? Lányok irjanak!
Figyelt kérdés
2011. aug. 6. 15:15
1/43 anonim válasza:
Én még nem csináltam és nem is áll szándékomban, és azért mert nem hiszem el, hogy ne fájna, undorító, kényelmetlenül érezném magam, és ááááá még rá gondolni is rossz.
2/43 anonim válasza:
Mert macerás és nem élvezem. Nem olyan kellemes mint a "szomszédban"
3/43 anonim válasza:
Te élveznéd? ott nincs G pont, nem élvezhető.
4/43 anonim válasza:
Én spec. 2x próbáltam, de nem jött be, és azért nem, mert fájt, nem tudtam élvezni.
5/43 A kérdező kommentje:
Én élvezni szoktam....ha jo az elöjáték akor semmi gond:)
2011. aug. 6. 15:25
7/43 anonim válasza:
én szimplán csak félek tőle..azért mégis egy jókora vmi kerül a fenekembe..:D arról nem beszélve, hogy nem tudom milyen következményekkel jár..
8/43 napietus válasza:
sose mennék bele, mert undorító és hülyeség is. nem hiszem, hogy annyival nagyobb élvezet lenne, amennyivel jobban fájhat.
9/43 anonim válasza:
Én is élvezem, semmi kivetnivalót nem látok benne, nyilván nem csak ez jelenti nálam a szexet, de néha kifejezetten jól esik.
És az orál is bejön nekem. Én szeretek örömet okozni a partneremnek és ha erre vágyik, akkor megadom neki.
Nekem nem fáj, csak nem szabad görcsölni, tudni kell ellazulni.
21/L
10/43 anonim válasza:
napietus
Akkor te gondolom orálozni sem szoktál, mert az sem nyújt közvetlen élvezetet.
Te csak a magad örömére szexelsz és nem érdekel, hogy mit szeretne a párod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!