Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van-e, akinek alapvető az orális szex? Mit tennétek, ha semmi esély nem lenne rá a párotokkal?
Az amit elfelejtenek sokan az a kompromisszum. Mert egy párkapcsolathoz ez is fontos.
A lényege az, hogy elfogadom azt, ha ő nem akarja mert én úgy is szeretni fogom. Ilyen lenne az igaz szerelem, az igazi párkapcsolat.
Az utolsó két hozzászólással egyet értek, mert én is így gondolom. Csak ezek szerint az én szövegemből nem jött le ez. De most már csak megértik én hogy értettem.;)
84%-os "bunkó" hozzászóló voltam.
Én lányként mondom,hogy nekem hozzátartozik a szexhez. Az is,hogy én csinálom és az is ha nekem csinálják. Az én kapcsolatomban ez alapvető dolog,egyikünk sem erőltette soha rá a másikra,csak egyszerűen jött magától és mind a ketten élvezzük,ezért ha olyan helyzetbe kerülnék,hogy a párom nem akarná,az bizony rosszul érintene. Persze nem ez az elsődleges szempont egy párkapcsolat kialakításánál,de én mindig is igyekeztem még azelőtt kideríteni a számomra fontos dolgokat a kiszemeltemről,mielőtt komolyabbra fordult volna a dolog.
Megmondom őszintén,hogy nálam nagyon fontos a kiegyensúlyozott szexuális élet,amihez az orális szex is hozzá tartozik ezért mindig törekedni fogok rá,hogy olyan párt találjak (szerencsére már 4 éve megtaláltam) akinek szintén fontos. (DE nem csak ez!!!)
Szerintem a változatosság gyönyörködtet. Ha orál nincs, akkor egy csomó lehetőség kiesik, nekem hiányozna nagyon. Nyilván nem hagyok el senkit emiatt, ha szeretem, de nehéz lenne kibírnom nélküle.
25/f
Én a következőt tartottam bunkóságnak:
"Más nem, az érzelmek ilyenkor nem játszanak szerepet, csak a kielégülés. Csak az igény, amit mi megszabunk és meg is kapják csak ez a fontos. Más nem."
Ezért is írtam ,hogy felszínes vagy az olyan emberekkel szemben akik szeretik csinálni!
Utolsó: te megint értelmetlen vagy ahogy látom:D
Nem tudom, hogy te írtad-e azokat a kommenteket.
De akkor leírom megint szájbarágósan hát ha végre valahára is megfogja érteni vagy legalább figyelmesen elolvassa a kommentjeimet!
Nem vagyok ellene a dolgoknak, de nekem nem ez a legfontosabb.
És itt van még egy, ami talán sejtető lehet:
"Én elfogadom , ha neked ez a legfontosabb, akkor te se változtasd meg az én véleményemet, vagy rávezetni arra az útra ahogy te gondolod."
"aztán kiderül, hogy még sem lesz orál , és emiatt dobja akkor még sem gondolta olyan komolyan. És itt annyira nem is játszanak szerepet az érzelmek. Mert, ha úgy lenne, akkor elfogadnám a döntését, hogy ő most pl engem nem akarna nyalni. De NEKEM lényegtelen, ha valaki emiatt hagyja el a másikat."
Úgy gondolom az egészet, hogy ha valaki komolyan szereti a másikat akkor nem azért fogja elhagyni mert nem akar orált. csak elfogadja a döntését. ha tényleg komolyan gondolja az érzéseit.
ha valaki még is szakít vagy keres mást emiatt, akkor tegye mert nem érdekel, de mint írtam az ilyeneknél nem az érzelmek játszanak elsősorban szerepet..attól még nyugodtan szeretheti az orált, engem nem érdekel. de az érdekes tény, hogy az én véleményemet senki sem tudja elfogadni vagy értelmezni , én viszont elfogadom azt, hogy ha valakinek elsődleges fontossága az orál, de még is meg van róla a véleményem. ahogy nektek is rólam!
""Bunkó"" vagyok, nincs mit tenni.:)
Nem az a felszínesség, ha valaki szereti az orált csinálni, hanem az, ha valaki képes csak emiatt elhagyni a párját mert az nem akarja neki csinálni, vagy nem teszi meg ezt neki túl gyakran ahogy ő szeretné. ez a felszínesség.
és azért írom, hogy itt nem az érzelmek a fontosak, csak a saját igényeink által kielégülni az lényegtelen mit szeretne vagy mit érez a másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!