Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van-e, akinek alapvető az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van-e, akinek alapvető az orális szex? Mit tennétek, ha semmi esély nem lenne rá a párotokkal?

Figyelt kérdés
Örülnék, ha nem ítélkezne senki. Jó lenne olyat olvasni, hogy akinek ilyen problémája, konfliktusa volt a párjával, hogy oldotta meg?
2011. aug. 5. 21:32
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
0%

Én 26 éves pasi vagyok .

Ha nincs sz...ás akkor nics barátnő sem!!!

Kinek kell olyan nő aki nem bírja karbantartani

2011. aug. 5. 21:34
 2/40 A kérdező kommentje:

orális szex alatt nemcsak sz*pást értek, ezt tisztázzuk

te nyalsz / téged sz*pnak / te sz*psz / téged nyalnak

ez a 4 lehetőség amire gondolok

2011. aug. 5. 21:38
 3/40 anonim ***** válasza:
82%

Ha nem lenne orális szex, akkor én sem követelőznék, hogy nyaljon ki.

Mindenkinek mások az igényei. Akinek ennyire fontosnak tartja az orális kényeztetést, és emiatt el is hagyná a barátnőjét annak nem való párkapcsolat.

2011. aug. 5. 21:39
 4/40 A kérdező kommentje:

"Akinek ennyire fontosnak tartja az orális kényeztetést, és emiatt el is hagyná a barátnőjét annak nem való párkapcsolat."

Mondd el, miért. Mert már nőtől is hallottam, hogy elhagyta a pasit mert nem nyalt.

Amúgy KI MONDTA HOGY FÉRFI VAGYOK? KOMOLYAN KÉRDEM!!

2011. aug. 5. 21:46
 5/40 A kérdező kommentje:

különben ellentmondás:

"Mindenkinek mások az igényei." vs. "Akinek ennyire fontosnak tartja az orális kényeztetést, és emiatt el is hagyná a barátnőjét annak nem való párkapcsolat.

2011. aug. 5. 21:46
 6/40 anonim ***** válasza:
77%

Igen, elhagyja a másikat akár nő, akár férfi de azért mondom, hogy az ilyennek komoly, hosszútávú kapcsolat nem való. Inkább keressen olyat, aki biztosra nyal, meg "szopik".

És ezt is csak azért mondom, mert ha az illető komolyan gondolja azt , hogy párkapcsolatot akar és aztán kiderül, hogy még sem lesz orál , és emiatt dobja akkor még sem gondolta olyan komolyan. És itt annyira nem is játszanak szerepet az érzelmek. Mert, ha úgy lenne, akkor elfogadnám a döntését, hogy ő most pl engem nem akarna nyalni. De nekem lényegtelen, ha valaki emiatt hagyja el a másikat. Ha én is ebbe a szituba keveredek akkor jó megértem, mehet tovább az útjára. Legalább örülnék annak, ha megtörténne, hogy egy felszínes emberrel kevesebb lett az ismeretségi köröm. :-)

2011. aug. 5. 21:49
 7/40 anonim ***** válasza:

Személy szerint meglennék nélküle, annyira nem szeretem, ha nyalnak. Persze, ha valaki nagyon lelkesen csinálja az hízelgő.. Azt viszont nem tudom elképzelni, ha én kapok, és utána a párom utal rá, hogy ő is szeretné, elutasítsam.

Mi nálatok a probléma? Szerintem mindenkit rá lehet venni (előbb-utóbb), hogy viszonozza a párjának, amit tőle kap.

2011. aug. 5. 21:52
 8/40 anonim ***** válasza:
26%

Nos Én továbbra is tartom az álláspontomat ,hogy nekem olyan nő nem kell aki nem kényeztet olykor -olykor!!!És amit Én elvárok azt mások is elvárhatják Tőlem!

Akit meg ez nem érdekel ,azt sajnálom ,hogy frusztrálja a dolog ,hogy Nekem összejön Neki meg nem!!!

És természetes dolog orálisan kényeztetni a másikat ha szerelmes ,ha nem).

2011. aug. 5. 21:57
 9/40 A kérdező kommentje:

"Legalább örülnék annak, ha megtörténne, hogy egy felszínes emberrel kevesebb lett az ismeretségi köröm. :-)"

De pont azt kérdem, hogy ettől miért felszínes. Csak mert pl NEKED nem olyan fontos.

2011. aug. 5. 21:57
 10/40 anonim ***** válasza:

Bocsánat a kérdezőtől!

Mi is a problémád?Nem akarod hogy téged orálisan vagy fordítva?

Higéniai okoktól parázol?Mert ha igen akkor közös esti fürdő után bármit megcsinálhattok!

Üdv!

2011. aug. 5. 22:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!