Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért vannak így felháborodva...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vannak így felháborodva a "felnőttek" gyik-en? 15/F

Figyelt kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__20..

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__90..

Ha nem tetszik egy kérdés minek válaszolnak rá?

És a gyik azért van hogy megosszuk problémáinkat segítőkész embertársainkkal, hogy ők aztán segíthessenek.

2011. aug. 4. 21:59
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
Akkor jól gondoltam, hogy mi a bajod... És mit akarsz itt elérni? Az lejött nekem, hogy te értelmes vagy. De korosztályod nagy részéről ettől még nem fog megváltozni az emberek véleménye.
2011. aug. 4. 22:52
 42/50 anonim ***** válasza:

Egyébként a 36 éves férfi, apa válaszán is gondolkozz el.

Figyelj, mi nem utáljuk a tiniket, ha ez a bajod. Vannak ilyen kérdések is, hogy miért r.. az össze nő, miért szemét az összes f... pasi??

Ne foglalkozz vele!! Mi szeretjük a tiniket, főleg ha értelmesek!

2011. aug. 4. 22:52
 43/50 A kérdező kommentje:
Semmit mást nem szeretnék elérni ezzel a kérdéssel mint azt hogy tudjátok vannak még normális fiatalok, és ha már 2 olyan kérdés is született amiben a tiniket züllöttnek és hülyének nevezik, akkor gondoltam legyen egy ilyen kérdés is. Tudom hogy nem utáltok minden tinit, de a felső két kérdésből amit linkeltem nagyon úgy hangzott. Mac0008 sajnálom már nem igazán van mit feltennem nekik, mert a megfelelő felvilágosítást megkaptam az iskolában szerencsére és tudom hogy mit hogyan kell, mit nem szabad, mi a normális, stb.
2011. aug. 4. 23:01
 44/50 anonim ***** válasza:

Jó a kérdés. Én nem vagyok felháborodva pedig felnőtt vagyok. Itt az a mondás, hogy "amit máshol nem mertél ... itt megkérdezheted"

Ezek emberi tulajdonságok, hogy felháborodás, általánosítás. Az általuk megélt világhoz képest nagy züllötséget látnak, mint a hogy "Miért züllött el ennyire a mai fiatalság?" kérdésben is van. Olyanokkal állításokkal dobálózik pl. hogy bezzeg a mi időnkbe okosabbak voltak a tinik. Pedig ez nem helyes következtetés, mert az internet segítségével a nagy mértékben rálátásunk nőtt az fiatalok meg más korosztály gondjaira, bajaira, tabu kérdéseire. Meg persze jóra is meg sorolhatnám a sort végtelenségig. Azon csodálkoznék ha nem így lenne, nagy számok törvénye ha csak minden 1000. fiatal kérdezi meg hogy ... akkor az több millióból mennyi is?

A média szerepe is közrejátszik.(A törvények lazábbak). Nem pont olyan a társadalmi rendszer mint régen volt, az ember a régi megszokotthoz szeret a kora előrehaladtával egyre merevebben ragaszkodni (ez nem tudatos).

Van benne igazság amit mondanak,írnak, de a szubjektíven mégis csak torzítva látják a világot.

2011. aug. 4. 23:01
 45/50 anonim ***** válasza:
Persze, hogy vannak kivételek, ezt senki nem vitatja. Te is kivétel vagy. A korosztályodhoz képest éretten gondolkodsz és értelmes vagy. Ennyi. De te csak egy csepp vagy a tengerben, ha érted mire gondolok...
2011. aug. 4. 23:04
 46/50 anonim ***** válasza:
Mondjuk az átllaánosító kérdéseket én is rühellem. És megértem, hogy egy érzékenyebb ember magára veszi. Ezért kellene úgy írni, hogy az xyz többsége, vagy nagyon sok xyz vagy kicsit konkrétabban megfogalmazni a kérdéseket feltűntetve, hogy tisztelet a kivételnek.
2011. aug. 4. 23:07
 47/50 anonim ***** válasza:

"már nem igazán van mit feltennem nekik, mert a megfelelő felvilágosítást megkaptam"

Ha van itt, ebben a témában kérdésed, akkor NEM!

És ők alíg várják, hogy kérdez tőlük .. előbb tőlük .. max. utána itt ...

2011. aug. 4. 23:10
 48/50 A kérdező kommentje:

Mac008

Ha kérdezek valamit akkor nem szexel kapcsolatban szoktam. Inkább csak kíváncsi vagyok mások véleményére, olyan dolgokkal kapcsolatban amiről nem szeretném ha szüleim tudnának.

2011. aug. 4. 23:15
 49/50 A kérdező kommentje:
De szerintem zárjuk le a témát mert már késő van és megyek aludni. Jóéjt.
2011. aug. 4. 23:19
 50/50 anonim ***** válasza:
Szép álmokat:)
2011. aug. 4. 23:36
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!