Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért vannak így felháborodva...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vannak így felháborodva a "felnőttek" gyik-en? 15/F

Figyelt kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__20..

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__90..

Ha nem tetszik egy kérdés minek válaszolnak rá?

És a gyik azért van hogy megosszuk problémáinkat segítőkész embertársainkkal, hogy ők aztán segíthessenek.

2011. aug. 4. 21:59
1 2 3 4 5
 31/50 kovpet ***** válasza:

Azt azért ne felejtsd el, hogy a válaszolók is nagyrészt olyasmi korúak, mint te :)

Aki meg pont nincs troll-üzemmódban, az próbál segíteni. Csak a sok marhaság könnyen átkapcsolja az embert és akkor egy ideig úgy marad :)

2011. aug. 4. 22:46
 32/50 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Most mi neked a problémád tulajdonképpen?

2011. aug. 4. 22:47
 33/50 anonim ***** válasza:

Tudom, csak azért írtam, hogy lásd milyen válaszok jönnek rá.:)

Jó, tudom, hogy "normális" kérdésekre is szoktak jönni baromságok.

De idegesítő szokott lenni, hogy próbáljuk meggyőzni az embert valamiről és akkor nem ért vele egyet a kérdező, vagy mindenkit lehülyéz. Akkor minek kérdez?

Egyébként köszi az ötletet a másik oldallal kapcsolatban.

2011. aug. 4. 22:48
 34/50 kovpet ***** válasza:
Az a problémája szerintem, hogy bár ő normális, de a sok hülye miatt hülyének nézik a fiatalokat, ő meg magára veszi. :)
2011. aug. 4. 22:48
 35/50 A kérdező kommentje:

22:47

Olvasd vissza a két linkelt kérdést és válaszaikat, ha eddig nem tetted meg, és akkor megtudod.

2011. aug. 4. 22:49
 36/50 anonim ***** válasza:
Egyébként én sem nagyon értem, mi a gondod kérdező. De kovpetnek igaza van:)
2011. aug. 4. 22:49
 37/50 A kérdező kommentje:
Igen kovpet jól mondja.. :P
2011. aug. 4. 22:50
 38/50 anonim ***** válasza:

"A szüleimmel nagyon jóban vagyok, jobb szülők nem is lehetnének, de azért elég ciki lenne velük megbeszélni az intimebb kérdéseket és hát ezért van ez az oldal."

Nem! Ez az oldal nem azért van!

Ha valóban jóban vagy a szüleiddel nem ciki! Sőt szerencsétlenek alig várják, hogy feltedd a kérdésed és tudatában legyenek, hogy helyes irányba terelnek és nem a neten szeded össze a információid más hülye gyerekektől és pedofil köcsögöktől!

36/F (3 gyerekkel)

2011. aug. 4. 22:50
 39/50 kovpet ***** válasza:
Hurrá, sikerem van :)
2011. aug. 4. 22:51
 40/50 anonim ***** válasza:

Kategóriát senki se talál :)

Kicsi szivem akkor tedd úgy fel a kérdést, pl ezzel kezdve h senki nem ad normális választ és máris normálisan fognak itt válaszolni.

Vagy kérdezz tőlem :)

2011. aug. 4. 22:51
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!