Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért vannak így felháborodva...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vannak így felháborodva a "felnőttek" gyik-en? 15/F

Figyelt kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__20..

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__90..

Ha nem tetszik egy kérdés minek válaszolnak rá?

És a gyik azért van hogy megosszuk problémáinkat segítőkész embertársainkkal, hogy ők aztán segíthessenek.

2011. aug. 4. 21:59
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:

"Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!

Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt."

Nincs itt keresni valód...

2011. aug. 4. 22:12
 12/50 A kérdező kommentje:
73%-os 22:12-kor, így van, de ha már szerintetek, ahogy a linkelt kérdésekben is leírják, a szülők és a tanárok nem tudnak rendes felvilágosítást adni, akkor szerintetek hol máshol kéne a megoldást keresnünk a problémáinkra?
2011. aug. 4. 22:15
 13/50 anonim ***** válasza:

Azért, mert annyi idősen mi már tájékozottak voltunk, nem csak ész nélkül dugtunk, pláne nem homokoztunk, személyesen randiztunk, nem msn-en, és a többi eszement marhaság.

Azért vagyunk felháborodva, mert azt látjuk, hogy elkorcsosulnak a fiatalok.

2011. aug. 4. 22:16
 14/50 anonim ***** válasza:

Nem minden fiatallal van baj, hanem sokkal.

Ha te nem vagy ilyen selejtes, legyél rá büszke.

Meg kell változtatni az egész világot az oktatással együtt.

2011. aug. 4. 22:18
 15/50 anonim ***** válasza:
A szüleiddel egyébként nem vagy jóban?:(
2011. aug. 4. 22:19
 16/50 anonim ***** válasza:

ma 22:15!

És? Szerinted a szüleid és a többi felnőtt ember honnan tudott meg sok mindent? Mert, hogy nem a gyakorikerdesek.hu-ról, az biztos...

2011. aug. 4. 22:22
 17/50 anonim ***** válasza:

Ezekre most mit lehet írni??

"Itt egy tehén és le akar cumizni. Segíííítséééég mert már nagyon kanos vagyok. O. o És kiömlött a káposztástésztám is. :' (?"

Meg az olyan kérdésre, hogy azt mondta nekem egy fiú, hogy kérni fog majd tőlem valamit, ez mit jelent?

Bevallom néha kicsit kegyetlenre sikerül a hozzászólás, legalábbis neten keresztül annak tűnhet. De ha valóban megbántalak bocsánatot szoktam kérni, ha én vittem túlzásba. Igen, sok ember van aki mondja,hogy ne kérjek vagy ne viselkedj így. Én így látom jónak.

2011. aug. 4. 22:23
 18/50 A kérdező kommentje:

Én is örülnék ha olyan világ lenne, mint régen, ha nem facebookon keresztül kéne a lánnyal beszélgetnem, ha nem az lenne a normális hogy tükörben pózolgató képeket töltök a facebookomra(nincs facebookon kép rólam), és ahol ma már szinte elvárás hogy fent legyek egy közösségi oldalon. Ha nem arról kérdezgetnének a haverok, hogy boroválom -e alul, és ha azt mondom nem, úgy néznek rám mint aki az űrből jött, mert ahogy mondani szokták: és ha le akar sz*pni egy csaj? Akkor köpködi a szőrt? Erre mindig azt válaszolom hogy nekem nem az a fontos egy lányban hogy leápoljon, hanem hogy szeressem és én sem várom el egy lánytól hogy borotválja magát lent, nem kényszeríteném a barátnőmet rá ha egyszer csak észrevenném, hogy szőrös.

És így megint a szex témához kerültünk... Szerintetek nem természetes az hogy egy kamasznak a menő dolgokon és a szexen jár az agya?

2011. aug. 4. 22:27
 19/50 anonim ***** válasza:

Na látod, te értelmes vagy.

Természetes, hogy egy kamaszt érdekel a sex, de attól még nem kell aljas, mocskos dögnek lenni vagy pedig üresfejű f...kalanap, ribancnak.

Persze, tudom én, hogy minden ember más. Én például nem voltam ilyen, de nekem is volt, van, lesznek hibáim. Egyszerűen az a szomorú, hogy ez a menőség, hogy megverni egy öregnénit, kihasználni egy nőt, minnél több farkat magadba dugni. A másikat meg hülyére szídni, alázni, cikizni.

2011. aug. 4. 22:30
 20/50 kovpet ***** válasza:

Kérdező, te vagy az üdítő kivétel az ostoba barmok között. :)

Szerencsére nem az egyedüli kivétel. Olyan nagy baj még nincs. Csak ne változzatok meg később sem :)

2011. aug. 4. 22:32
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!