Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Leptétek már meg hátulról az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leptétek már meg hátulról az asszonyt házimunka közben? Hogyan és mi volt a reakció? 36/f

Figyelt kérdés
Most lesz az évfordulónk, és szeretnék neki valami extrém dolgot, mert ilyen alap ajándékokat(gyűrű, desszert, virág) körülbelül kap minden 2. hónapban. A munkatársaim(persze poén kedvéért) mindig azt mondják, hogy porszívózás közben teperjem le, ők is azt csinálják...(nyilván nem igaz) és én pedig mostanában gondolkozok ezen, mert ez lesz az 10. évforduló, és különleges legyen. Csak nem tudom, hogy vajon örülne-e neki.
2011. aug. 4. 19:28
 1/8 anonim ***** válasza:
95%
Fhu, én nagyon örülnék neki. :)
2011. aug. 4. 19:33
 2/8 anonim ***** válasza:
97%
Tudod mi lenne neki a legnagyobb ajándék? Ha leteperés helyett segítesz neki a házimunkában... XD
2011. aug. 4. 19:34
 3/8 anonim ***** válasza:
50%
Én örülnék neki ha a mostani párom leteperne. Előző kapcsolatomba volt már rá precedens. Az egy erotikától túlfűtött szeretkezéssel végződött :D
2011. aug. 4. 19:37
 4/8 anonim ***** válasza:
95%
porszívózás közben örülni fog ha meglát a szoba közepén meztelen. majd mondja: ejha! de jól jártam! már ülök is bele! -így gondoltad? csak nehogy inkább ráhúzzon egyet a porszívócsővel!
2011. aug. 4. 19:47
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Engem lepett már meg a párom mosogatás közben :D Egy gond volt, hogy hamar abbahagyta :D
2011. aug. 4. 19:47
 6/8 anonim ***** válasza:

Ha élvezi az ilyen extrémebb dolgokat, akkor simán...

minden második hónapban kap virágot gyűrűt..., hmm,te egy álom férj lehetsz! :)

2011. aug. 4. 20:17
 7/8 anonim ***** válasza:
79%

Csak ne főzés közben és ne nagyon hirtelen.

Kapd csak el hátulról, de finoman, érzékien...

2011. aug. 4. 22:41
 8/8 anonim ***** válasza:
91%
Engem egyszer szendvics készítés közben kapott el hátulról, aztán felvágott a konyhapultra, asztalra, stb. Isteni volt :) Sajnos elmúltak ezek az idők, most könyörögnöm kell havi 2 szexért. :( 20/L
2011. aug. 6. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!