Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hahó! Ez normális? Csináltam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hahó! Ez normális? Csináltam egy ál-msnt.

Figyelt kérdés
Na szóval. csináltam egy ál-msnt, hogy felmérjem, mekkora a f*rkuk az osztálytársaimnak... fiú vagyok, 14, többet nem írok. ja, mégis. 177 centi vagyok, és 14,5 centis a farkam. szerintem normális, meg minden, de... van egy nálam alacsonyabb fiú az osztályban, szemezgettem a f*rkával az öltözőben, és láttam, hogy nem éppen a legkisebb :) úgy hogy ahogy megcsináltam az ál msnt fel is vettem, és be is vette, hogy nő vagyok :P de amikor megmutatta a lomposát, nem hittem a szememnek, és kb. ezt mondtam: aztak*rva. kb. 165 centis a gyerek, és 17(!!!!!) centis f@sza van állva... és akkora neki úgy, hogy nem áll, amekkora nekem állva... ez normális?! azaz... ajj. XD érdekes ez az egész, és már nagyon belekeveredtem, mert játszom a saját szerepem is, meg a lányét is... de tényleg, óriási! :D fúh. véégre megkönnyebbültem :)
2011. aug. 4. 19:23
1 2 3 4 5
 31/46 SwedishTime ***** válasza:
Legalább nem veszed magadra :D Becsülendő ;)
2011. aug. 4. 21:00
 32/46 A kérdező kommentje:
most komolyan, ezen mit vegyek magamra? :D
2011. aug. 4. 21:27
 33/46 SwedishTime ***** válasza:
Pont ezt mondom ;) Pacsi
2011. aug. 4. 22:20
 34/46 anonim ***** válasza:
Istenem, mennyit fogtok még ezen parázni... 20 éves vagyok, 169 cm, 15 centis a farkam, és sose érdekelt másé. Van neked is, nem elég? Ne aggódj már, azt is bele fogod tudni tenni a p*nciba, azon is el tudnak élvezni a lányok. Hiába mondják, hogy nekik csak a 20+, ismerek embert, aki 13 centissel mindennap más lányt dugott a koliban, és mindegyik sikítozott. Téma letudva, ne aggódj ezen.
2011. aug. 4. 23:24
 35/46 anonim ***** válasza:
Energizálás történik
2011. aug. 5. 01:23
 36/46 anonim ***** válasza:
jaaja a 20centis az fáj a csajoknak:D
2011. aug. 5. 01:59
 37/46 anonim ***** válasza:
Mégis mióta függ össze a magasság a farokmérettel? Ennyi erővel alacsony lánynak kis melle van, a magasnak meg minimum DD?
2011. aug. 6. 16:27
 38/46 anonim ***** válasza:
Én nem értem a meleg palikat mint téged sem bírlak megérteni,ilyen koromban a tornaóra előtt lestük kulcslyukon a csajokat "meg is lett az eredménye lefele a lépcsőn mikor jött a tanár elestem és eltört a kezem,ez van",de hogy egy pali farkát mustráljad az enyhe homo beállítás szerintem.Nem mindegy szopásnál a farok melyik végén vagy,nincs jobb egy nő lágy szájánál de ha egy borostás száj jobban illik neked oda hát rajta
2011. aug. 6. 16:31
 39/46 anonim válasza:

Szerintem még nőni fog a farkad, ha nagyon aggódsz, ezzel nyugtasd magad. De hidd el, nem a méret a lényeg,hanem a technika... :)

L

2011. aug. 6. 16:32
 40/46 anonim ***** válasza:
fantasztikus vagy. gartulálok!
2011. aug. 6. 17:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!