Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek? 3éve van barátom szeretem de nagyon féltékenytipus és msnen pl nem lehet egy fiu ismerősőm se és ezért én csináltam egy másik msnt amit persze utovégül megtudott!
Figyelt kérdés
Mit tehetek szerintetek is jobb lenne ha szeme előtt letörölném az msnt a békesség kedvéért??2010. jan. 6. 21:30
1/12 anonim 

válasza:

Szerintem ez már beteges.Már miért ne lehetnének fiú barátiad is?Nekem pl. több fiú barátom van,mint lány,és ebbe a barátom nem szól bele,mert tudja,hogy szeretem.Ráadásul az én haverjaim az ő legjobb haverjai is.Biztos minden rendben van a pároddal?
L/18
2/12 A kérdező kommentje:
ezt ha én tudnám.... köszi a választ
2010. jan. 6. 21:37
3/12 anonim 

válasza:

Hát ez elég nevetséges:) már bocsi...mit tehetnél? már az elején elrontottad h hagytad h ennyire kordában tartson, és megszabja mit lehet mit nem. Te is hibás vagy. Szerelmesek vagytok, nem egymás tulajdonai.
4/12 A kérdező kommentje:
Én nem az multat akarom halani hogy mittehettem volna hanem a jővőt hogy mit tehetnék
2010. jan. 6. 21:53
5/12 A kérdező kommentje:
ja és lepontoztalak
2010. jan. 6. 21:53
6/12 anonim 

válasza:

Annak a fiúnak "kicsit" súlyos önbizalom hiánya lehet.. Bátorítsd hogy soha nem fogod őt elhagyni, szakítani, ő lesz az egyetlen szereted blabla.
7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm de anyit mondom nek és nem értem mi lehet a baja imádom egyszerűen és kiis mutatom
2010. jan. 6. 21:57
8/12 anonim 

válasza:

Jesszusom lepontoztál? Nem lehetsz ilyen gonosz:D:D kit érdekel pontozz:)Én csak annyit mondtam h ez már el van rontva, legyél nő a kapcsolatba és legyen méltóságod, mert ez vicces. Tenni nagyon már nem sokat tudsz, max elég rendesen elmagyarázod neki h téged ez zavar, vagy csendben tűrsz.
9/12 A kérdező kommentje:
köszi ;)
2010. jan. 6. 22:04
10/12 anonim 

válasza:

nyugi én felpontoztalak, mert iagazd volt. remélem ő ezért nem pontoz le engem xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!