Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hahó! Ez normális? Csináltam egy ál-msnt.
Figyelt kérdés
Na szóval. csináltam egy ál-msnt, hogy felmérjem, mekkora a f*rkuk az osztálytársaimnak... fiú vagyok, 14, többet nem írok. ja, mégis. 177 centi vagyok, és 14,5 centis a farkam. szerintem normális, meg minden, de... van egy nálam alacsonyabb fiú az osztályban, szemezgettem a f*rkával az öltözőben, és láttam, hogy nem éppen a legkisebb :) úgy hogy ahogy megcsináltam az ál msnt fel is vettem, és be is vette, hogy nő vagyok :P de amikor megmutatta a lomposát, nem hittem a szememnek, és kb. ezt mondtam: aztak*rva. kb. 165 centis a gyerek, és 17(!!!!!) centis f@sza van állva... és akkora neki úgy, hogy nem áll, amekkora nekem állva... ez normális?! azaz... ajj. XD érdekes ez az egész, és már nagyon belekeveredtem, mert játszom a saját szerepem is, meg a lányét is... de tényleg, óriási! :D fúh. véégre megkönnyebbültem :)2011. aug. 4. 19:23
23/46 A kérdező kommentje:
a lányokkal akarom, sőt, volt is már egy ilyen 'kalandom' :DDDD állítólag jó volt, nekem nagyon jó :DD
dobj privit te b@zd. xDDD
nem a haverom... épp ezaz, hogy még csak nem is barátom, hanem csak osztálytársam xD
2011. aug. 4. 19:56
24/46 anonim 

válasza:

lol besirtam a röhögéstől amikor ezt elolvastamxDD
te elég hülye lehetsz az bizt:D ááá
25/46 A kérdező kommentje:
örülök, hogy örömöt okoztam neked. hahahahaha :DDDD
hát.. ez van. de ez most komoly :|
2011. aug. 4. 20:04
26/46 anonim 

válasza:

LÁTOM KAMU VAGY! ITT neked nem lehet küldeni!
27/46 A kérdező kommentje:
mit nem lehet küldeni? owo
2011. aug. 4. 20:07
29/46 anonim 

válasza:

Te szent ég! Milyen selejtesek a mai 14-15 évesek...:S
Ha ez igaz, akkor az nagy gáz, ha meg kamu akkor szereztél nekem pár boldog percet!
Ritka egy nagy F@szkalap vagy! :D :D
30/46 A kérdező kommentje:
köszönöm eme dicső jelzőket :P
2011. aug. 4. 20:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!