Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből lehet a legjobban megállapítani, hogy a férfi nem szexelt sokáig?
Felnőtt férfi esetében ha hamar megy el, az azért elég árulkodó. Nem hinném, hogy több tíz éves szexuális tapasztalattal izgulna.
Kezdőtől meg nem várható el, hogy ne izguljon, nála semmiből, de egy fiatal felnőttről pedig nem sokan feltételezik, hogy igazi isten az ágyban.
Hát az ő korában vagy meg tudod állapítani vagy nem.
Én felnőtt alatt 30-55 éves férfiakra gondoltam.
Semmiből nem lehet megállapítani.
Egyébként meg egy "férfi" esetében nincs olyan, hogy sokáig nem szexelt. A Férfinak kell a szex, ezért megszerzi magának és a sokáig fogalom itt elvész ...
Semmiből.
Mert
1.sperma mennyisége: ha előtte nem szexelt 1 évig, de kiverte szex előtt, akkor kevés lesz a sperma. A 2 here nem azért van, hogy az egyikbe vaktöltény van, amit hokikor lősz el, a másikban meg éles, amit csak normál aktus közben lő ki.:)
2.gyorstüzelés: nos valaki egész életében ilyen lesz.
3.valaki sokáig nem megy el: megint nem jelent semmit, mert lehet az idegességtől akár, tapaszalatlanságtól, vagy lehet attól, hogy annyit szexelt, hogy megtanulta szabályozni.
4.ügyetlenség: valaki egész életében az marad, valaki meg hiába nem szexelt még, csúcsra járatja a párját. Nem hencegésből, de amikor én 2. alkalommal szexeltem, akkor a csajom 3x elment egy menet alatt.
Összegzés:
Nincs jel erre, az egyetlen "megbízható" dolog, hogyha megkérdezed. Viszont a megbízhatóság függ a személytől. Srácok közül senki nem fogja reklámozni, hogy tapasztalatlan-vagyis csak a butusok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!