Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Le kellene állítani, de...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Le kellene állítani, de hogyan? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés

Nem rég összejöttem egy nagyon kedves, aranyos, jó fej fiúval. Eleinte nagyon félénk volt és ez kicsit zavart, de aztán mostanára "megszokta" a közelségem és nincs zavarban, nem ideges! A probléma az egészben hogy annyira "közeledünk" a szex felé, hogy ez így sok. Nem is azért mert csak pár hónapja vagyunk együtt, inkább azért, mert még csak 13 éves vagyok ... és szerintem elég érthetően elmondtam neki hogy NEM AKAROM elveszti a szüzességemet idő előtt! Szeretek vele lenni, nagyon kedvelem, de szerintem lassítani kéne, azaz hogy le kéne állni. Már mindent kipróbáltunk, de az ő vágyai úgy tűnik ...hmm kielégíthetetlenek.. :/ Mit csináljak?

Normális válaszokat köszönöm. :)

2011. aug. 3. 20:09
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Hát igen, én finomítgattam a válaszaimat, de az utolsó válaszadónak így nyersen is tökéletesen igaza van. Azt nem írtam le, hogy ha tényleg lesz egy komolyabbra forduló kapcsolatod majd érettebb korodban, akkor azt tudnod kell, hogy a férfiak nem szeretik, ha aza nõ, akivel komolyabbat akarnak elég hamar elkezdte megismerni a szex világát. Lehet, hogy megretten majd ettõl, hogy 13 évesen megujjaztak stb. És tényleg igaza lesz.
2011. aug. 4. 11:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!