Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érdemes-e ideált állítani?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes-e ideált állítani?

Figyelt kérdés
Érdemes-e elveket előállítani a jövendőbeli párunkkal kapcsolatban, vagy bízzunk mindent a spontaneitásra?
2011. jún. 29. 07:42
 1/3 anonim ***** válasza:

Azért nagy vonalakban nem árt, ha felállítunk néhány szabályt, különben sokat szenvedhetünk egy olyan kapcsolatban, ahol bár szeretjük a másikat, de csak kínlódunk, mert nincs meg a hasonló életfelfogás. Íme az én ideálom: házasság és családpárti, lehetőleg 30 éves kora alatt akar gyereket. Nem kifejezetten bulizós (nem muszáj otthonülősnek lennie, csak ne menjen minden másnap partizni), nem él kábítószerrel és cigarettával (utóbbit már csak azért sem viselem el, mert allergiás vagyok rá). Inkább minőségi alkoholivó (absztinens vagyok, de nem zavar, ha a párom fogyaszt, a lényeg a mértékletesség). Szereti az állatokat, és ezen belül a kutyákat. Nem a belvárosban akar lakni, hanem külkerületben vagy kisebb városban. Ha ezek közül az alap tulajdonságok közül bármelyik hibádzik vagy nem tud/akar megváltozni, akkor nincs miről beszélnünk egymással, legfeljebb barátság erejéig. Szerencsére a párom teljes mértékben megfelel a követelményeknek :)

20/L

2011. jún. 29. 07:55
 2/3 anonim ***** válasza:

(Véleményem szerint:)

Minél hosszabb kapcsolatot szeretnél, annál jobban ki kell alakítanod az ideállt.

Szerintem még az előző is részletes volt, mert ha pl. azért nem szereti a kutyákat, mert kiskorába vmi trauma érte, és a Kedves Előző ezért nem jön össze vele, az egy kicsit nem fair.

Tényleg csak pár dolgot gondolj el: pl. inkább humoros, vagy romantikus legyen? stb.

De ne bonyolódj nagyon bele, mert kialakítasz egy olyan ideált, amit egész életeden át keresni fogsz...és nem találsz meg.

2011. jún. 29. 08:37
 3/3 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó :) A kutyás részt azért írtam bele, mert van. Ha már nem lenne, és úgy keresnék párt, akkor először kideríteném az okot, hogy miért, és ha trauma áll a háttérben, akkor hajlandó vagyok lemondani róla. Kiskoromtól kezdve fontos szerepet töltenek be az életemben a kutyák, és nem szívesen mondok le a kutyatartásról.
2011. jún. 29. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!