Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Le kellene állítani, de...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Le kellene állítani, de hogyan? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés

Nem rég összejöttem egy nagyon kedves, aranyos, jó fej fiúval. Eleinte nagyon félénk volt és ez kicsit zavart, de aztán mostanára "megszokta" a közelségem és nincs zavarban, nem ideges! A probléma az egészben hogy annyira "közeledünk" a szex felé, hogy ez így sok. Nem is azért mert csak pár hónapja vagyunk együtt, inkább azért, mert még csak 13 éves vagyok ... és szerintem elég érthetően elmondtam neki hogy NEM AKAROM elveszti a szüzességemet idő előtt! Szeretek vele lenni, nagyon kedvelem, de szerintem lassítani kéne, azaz hogy le kéne állni. Már mindent kipróbáltunk, de az ő vágyai úgy tűnik ...hmm kielégíthetetlenek.. :/ Mit csináljak?

Normális válaszokat köszönöm. :)

2011. aug. 3. 20:09
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Ő hány éves?:
2011. aug. 3. 20:12
 2/21 A kérdező kommentje:
15
2011. aug. 3. 20:13
 3/21 anonim válasza:
Próbáltad már megbeszélni vele? Ha még nem, mindenképp mondd el neki, hogy még korainak éreznéd az együttlétet. ha szeret, egészen biztosan megért majd téged.
2011. aug. 3. 20:14
 4/21 anonim ***** válasza:
vagy amit a második leírt vagy lelövöd, az első 50-50 a máodik 100, hogy működik, de el is lophatod a heréit, azt visszaadod ha majd te is akarod
2011. aug. 3. 20:15
 5/21 anonim ***** válasza:

Szia,

Igazad van, még semmi esetre se feküdjetek le, hidd el késõbb (huszonévesen) bánni fogod. 17 voltam az elsõnél, de sokkal szebb lett volna a mostani párommal elvesztenem, aki most a võlegényem! Nagyon fiatal vagy még a szexhez, 100%-osan tisztában kell lenned a testeddel, ami ilyenkor még nagyon sokat alakul. Tisztában kell lenned a fogamzásgátló módszerekkel, a gyógyszerhez ugyancsak nagyon fiatal vagy még, mert a hormonjaid is hol így, hol úgy viselkednekk. A ciklusod sem szabályos még, az is és a tested is változik, úgy ahogy a gondolkodásmódod majd! Ne hamarkodd el, ez nem csak abból áll, hogy szétteszed a lábad és élvezitek! A szex jó, ez ok, de felelõsség. Az, hogy van mensid és kezdesz nõvé válni, nem jelenti azt, hogy készen állsz ilyenekre.

Ha a barátod ezeket megérti, aki gondolom szintén nem idõs, akkor maradhattok együtt, nézzetek filmeket, menjetek sz0ˇrakozni stbstb, de ne éljetek nemi életet. Még 15-16 évesen is korai. A barátod sincs még tisztában mindennel.

Elhiszem, hogy akarja, kíváncsiak vagytok és kiakarjátok próbálni, de hidd el nekem, nem éri meg. Ennek is eljön majd az ideje, várd meg. :)

21 éven lány vagyok, szívbõl remélem, hogy megfogadod a tanácsom! Nagyon sokminden lesz még az életedben, lehet, hogy 19 évesen ismered meg az igazit (csak példa). Ilyen fiatalon ne terheld magad fogamzásgátlóval, se a szexuális élettel!

2011. aug. 3. 20:17
 6/21 A kérdező kommentje:
Én mondtam neki hogy nekem ez még túl korai lenne, ő azt mondta megérti és oké, képes várni mert nem akar elveszteni. De nem tudom mit értett azon, hogy "oké, megértem." Csak mert utána pár héttel elég nagyot lépett a dolog felé. Megujjazott, meg még ez+az,de ...Jó, oké benne voltam meg minden, de most már olyanokért "könyörög", hogy had nyaljon ki, meg hogy szopjam már le ... :/ De ha megemlítem neki hogy lassítani kéne, akkor nem tudom hogy "megijed" vagy nem tudom mit csinál, de rögtön az van ,hogy "Oké, visszaveszek, mert nem akarlak elveszteni" majd 2-3 hétig lelassít aztán ugyan úgy visszatér az előző ütemhez.
2011. aug. 3. 20:21
 7/21 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló, köszönöm, megfogadom a tanácsot! :)
2011. aug. 3. 20:24
 8/21 anonim ***** válasza:
Verd meg.
 9/21 anonim válasza:
egyáltalán élvezed azt az "ez+azt" ? :/
 10/21 anonim ***** válasza:

"Már mindent kipróbáltunk"

Hát nem úgy tűnik:)

Amúgy anyád tudja miket művelsz?

2011. aug. 3. 20:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!